Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Ναύπλιο (εικόνες)

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Ναύπλιο (εικόνες)
Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έδωσε το έναυσμα για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ναύπλιο.


Με την συμμετοχή κατά την έναρξη των εορτασμών της Φιλαρμονικής του ΔΟΠΠΑΤ, της παιδικής χορωδία «Temperamento», της χορωδίας του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών VD Χρονοπούλου, του Αθλητικού Προοδευτικό Συλλόγου «Χοροκίνηση», τη χορωδία του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου και με το Κουαρτέτο εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ την μεγάλη μας ερμηνεύτρια Πένυς Ξενάκη σε τραγούδια του Γιάννη Σπανού άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ναύπλιο
Στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου από τις 17.30 ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί  περίμεναν μικρούς και μεγάλους.
Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα ήταν έτοιμα μαζί με τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές της Μαρίας Καρανικόλα, απογείωσαν και φέτος τις αισθήσεις.Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
"Οι μέρες του δωδεκαημέρου είναι μέρες χαράς και ελπίδας. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο είναι η ιδανική εορταστική πρόταση για μικρούς και μεγάλους. Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ προτείνει μια σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις ξεγνοιασιάς και ζεστασιάς, χαράς και ευτυχίας στους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής. Εύχομαι από καρδιάς αυτά τα Χριστούγεννα να ζεστάνουν τις καρδιές όλων μας, να υποδεχτούμε τη Νέα Χρονιά με αγάπη και αισιοδοξία και να είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς που δοκιμάζονται. Χαρούμενες γιορτές σε όλους!" τόνισε Δήμαρχος Ναυπλιέων  Δημήτρης Κωστούρος κατα τον χαιρετισμό του.
Από τη μεγάλη γιορτή του Δήμου, δεν έλειψαν ούτε φέτος οι πολιτιστικοί, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ,στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH , στόλισαν ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης με Αστέρια των Ευχών!
Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορούσε να γράψει τη δική του ευχή και που «μαγικά» μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης που δίνει δύναμη στην ευχή μας χαρίζοντας ελπίδα και ζωή!
Στο τέλος της εκδήλωσης η Πένυ Ξενάκη μάγεψε το κοινό μα την μαγευτική της φωνή σε μελωδίες του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού.
Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο bazaar από χειροποίητες δημιουργίες. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο « Η Πύλη της Αγάπης».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...