Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκάλυψη Περιφερειάρχη: «Υπάρχει ιδιωτικό ενδιαφέρον για να φτάσει το φυσικό αέριο σε σπίτια και επιχειρήσεις της Τρίπολης»!

Αποκάλυψη Περιφερειάρχη: «Υπάρχει ιδιωτικό ενδιαφέρον για να φτάσει το φυσικό αέριο σε σπίτια και επιχειρήσεις της Τρίπολης»!

Ένα μεγάλο «στοίχημα» για την Τρίπολη είναι η επέκταση του φυσικού αερίου σε σπίτια, αλλά και επιχειρήσεις.

Αυτό σημαίνει φθηνότερη ενέργεια, που θα επωφεληθούν τόσο τα νοικοκυριά, όσο και τα καταστήματα, ενώ θα δοθεί μία μεγάλη ώθηση και στη Βιομηχανική Περιοχή.

Κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, είπε: «Καθυστερήσαμε στην περιφέρεια Πελοποννήσου και πλέον κάνουμε έναν αγώνα δρόμου για να μπούμε κι εμείς στη διαδικασία αυτή.

Είναι κρίμα να έχει φτάσει ο αγωγός μέχρι τη Μεγαλόπολη, να λειτουργήσει η μονάδα της Μεγαλόπολης και να μην έχουμε εσωτερικά δίκτυα για να φτάνει το φυσικό αέριο σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Υπάρχει σοβαρός προβληματισμός σε κυβερνητικό επίπεδο, είμαστε η μόνη περιφέρεια που έχουμε μείνει έξω. Είναι αμφίβολο αν μέχρι το τέλος του 2023 θα μπορέσουμε να απορροφήσουμε τα χρήματα.

Το παρήγορο είναι ότι υπάρχει και ιδιωτικό ενδιαφέρον για την Κόρινθο και την Τρίπολη. Θα το παλέψουμε. Υπάρχει θετική άποψη από την πλευρά του Υπουργείου.»

© www.kalimera-arkadia.g

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα, θα, θα. Τελειώνετε με τα "θα" και ξεκινήστε επιτέλους από κάτι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...