Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαίνεται η φωτιά σε Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Κορινθία - Πυκνός καπνός στην περιοχή (vd)

Μαίνεται η φωτιά σε Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Κορινθία - Πυκνός καπνός στην περιοχή (vd)

Μαίνεται ως αυτή την ώρα η τοξική φωτιά που κατακαίει όγκους απορριμμάτων στο χώρο του ΚΔΑΥ Μπολατίου (ιδιοκτησίας του Ομίλου Εταιρειών Ραψωματιώτη). Η φωτιά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εκδηλώθηκε περί τις 3:00 το πρωί, ξημερώματα Τρίτης 14 Ιανουαρίου. Πήρε γρήγορα διαστάσεις, εντός του προαύλιου χώρου του εργοστασίου.

Η ιστοσελίδα https://gnomipoliton.com μεταδίδει ... 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και του δήμου Βέλου-Βόχας, όπως και των όμορων δήμων Κορινθίων και Σικυωνίων για την παροχή βοήθειας. Μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα χωρητικότητας 10 τόνων νερού και άνω, μετέβησαν στο σημείο και κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά να μην πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Έτσι σώθηκε ο κύριος χώρος της επιχείρησης (εργοστάσιο) αν και σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Ραψωματιώτης υπήρξαν κάποιες ζημιές σε μηχανήματα που καταστράφηκαν. Επίσης, οι Πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά στον περιβάλλοντα χώρο, αποτρέποντας την μετάδοσή της στο παρακείμενο ρέμα των Αγίων Αποστόλων.

Στο χώρο βρέθηκαν άμεσα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μπολατίου Αργύρης Χασαπάκης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βοχαϊκού Περιάνδρος Κεχαγιάς. Επίσης, κλιμάκιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αρκετός κόσμος.

Ο κ. Νίκας ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του, σε σχέση με την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και το τι κληρονόμησαν στον ίδιο και τη νέα διοίκηση. Μπορείτε αναλυτικά να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του στο παρακάτω σύνδεσμο:

Εμπρησμός, δολιοφθορά ή τυχαίο γεγονός;

Ο κ. Ραψωματιώτης στις αποκλειστικές δηλώσεις του προς την εφημερίδα μας άφησε σαφείς αιχμές για σκόπιμη πρόκληση της φωτιάς. Συγκεκριμένα, είπε ότι σε αυτές τις συνθήκες περιβάλλοντος και υγρασίας είναι αδύνατον να προκληθεί μόνη της μια τέτοια φωτιά. Ο κ. Ραψωματιώτης σημείωσε με νόημα ότι: «κάποιοι θέλουν να πάρουμε το μήνυμα»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ - ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ , ΠΟΥ ΕΚΠΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ . ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ,ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , Ή ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...