Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Πετράκος καταγγέλλει τον Σκαντζό!

Ο Πετράκος καταγγέλλει τον Σκαντζό!

Δήλωση Θ. Πετράκου

«Απαράδεκτη η στάση του προέδρου του Πε.Συ.Π.»

Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω τον πρόεδρο του Πε.Συ.Π. κ. Μανώλη Σκαντζό για απαράδεκτη και αντιδεοντολογική στάση.

Παρότι καταθέσαμε έξι παρατάξεις (για λογαριασμό 16 συμβούλων) στις 10.48 π.μ. χθες (Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020) πρόταση να ενταχθεί ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη του προσεχούς Πε.Συ.Π. το θέμα «Συμπαράταξη με το συμβούλιο αιρετών Δυτικής Ελλάδας και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για το Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα στις 26 Φεβρουαρίου», ο πρόεδρος στην ημερήσια διάταξη που μας έστειλε το απόγευμα στις 4 μ.μ. δεν ενέταξε το θέμα.

Η στάση του είναι ακόμη πιο απαράδεκτη διότι είχε προηγηθεί τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και δεν είχε διαφωνήσει αν το ζητήσουμε και επιπλέον είχε υπάρξει πριν αποσταλεί η πρόταση επικοινωνία με τον κ. Περιφερειάρχη, ο οποίος με είχε διαβεβαιώσει ότι αφού το ζητάμε το θέμα θα ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη.

Αν ο κ. πρόεδρος, παρότι το ζητάμε 6 παρατάξεις, απαντήσει ότι δεν έχουμε τον απαιτούμενο αριθμό των 17 συμβούλων, καταθέτουμε και την 17η υπογραφή της κας Ντίνας Νικολάκου.

Απαιτούμε ορθή επανάληψη της πρόσκλησης και να τεθεί ως πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης το ανωτέρω θέμα.

Το Γραφείο Τύπου

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ
    ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ . ΟΝΤΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙ ΄ ΑΥΤΟ . ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ . ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ . ΤΩΡΑ , ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΗΘΕΛΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ , ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .

  • Ο  Γατούλης  με  τα  πέταλα
    Ο Γατούλης με τα πέταλα Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναζιάρα γάτα εσύ τι δουλειά κάνεις ; Μήπως είσαι αργόσχολη και ακαμάτρα εσύ. Καλά τα λέει ο προλαλήσας.Να σου θυμίσω ότι για το παραμύθι του αεροδρομίου της Τρίπολης προγραμματική δεν υπέγραψε ο κ
    Πέτρος με τον τότε υπουργό άμυνας τον Αβραμόπουλο. Για πιο πράγμα την υπέγραψε; Για πές και σε μας γατούλα να ξαναθυμιθούμε το παραμύθι Κοκινοσκουφίτσα !!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @ 21.50 . ΑΝΑΙΔΗ . ΑΓΕΝΗ . ΑΠΡΕΠΗ . ΑΚΑΜΑΤΗ . ΑΝΟΗΤΕ . . . . ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ε Θ Ν Ι Κ Α . ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ , ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΥΡΙΖΑ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

  • ΝΑΖΙΑΡΑ ΓΑΤΑ
    ΝΑΖΙΑΡΑ ΓΑΤΑ Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 13:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε παιδιά γιατί ασχολείστε με τον Πέτρο ??Εφιάλτης σας έχει γίνει??δεν μπορείτε να τον ξεπεράσετε??το έργο είναι ευθύνη της
    Κυβέρνησης!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΞΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΣΩΡΗΔΟΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΆΞΙΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ , ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΛΟΙΠΟΝ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

  • Μάξιμος  ο  μεγαλοπρεπής
    Μάξιμος ο μεγαλοπρεπής Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    την υπογραφή του Πέτρου έπρεπε να βάλεις Θανάση να έχει και επαναστατικό χαρακτήρα η θεματολογία. Αφού ο Πέτρος ήταν έτοιμος να φέρει το δρόμο μέχρι τη Τσακώνα αλλά τον πρόλαβε ο Νίκας. Κρίμα χάθηκε η ευκαιρία ! Α ξέχασα ο Πέτρος ήτανε έτοιμος να φτιάξει και την παράκαμψη στα Λαγκάδια όπως και το αεροδρόμιο της Τρίπολης. Ε ρε σανό που φάγαμε από τον μεγάλο αναμορφωτή της Ανάπτυξης και της προόδου την αρχηγάρα που τωρα μαραζώνει χωρίς τον αέρα του πρώτου . Αρχεσθαι μαθών άρχειν επιστήσει , έλεγαν οι προγονοι μας. αυτό δεν ακούμπησε τον Πετράν. οπως έστρωσε κοιμήθηκε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...