Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απάντηση του Περιφερειάρχη: “Εκτός ωραρίου εργασίας η λειτουργία της κάμερας”

Η απάντηση του Περιφερειάρχη: “Εκτός ωραρίου εργασίας η λειτουργία της κάμερας”

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα εγκατάστασης καμερών, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έκανε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου την παρακάτω δήλωση:

“Η κάμερα που έχει τοποθετηθεί στον κοινόχρηστο χώρο (σκάλα, διάδρομο, parking) του κεντρικού κτηρίου της Περιφέρειας, θα λειτουργεί στο χρόνο εκτός του ωραρίου εργασίας και υπηρετεί στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας. Η λειτουργία της θα γίνει μετά την αδειοδότηση από την αρμόδια αρχή κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο.

Η διοίκηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας γίνεται κατά το νόμο από τον περιφερειάρχη, τους ασκούντες διοίκηση κατ’ εξουσιοδότηση χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και ακολούθως από τα στελέχη της δημοσιοϋπαλληλικής ιεραρχίας. Προϊστάμενος των υπαλλήλων κατά το νόμο είναι ο περιφερειάρχης.

Ασφαλώς, υπάρχει σεβασμός προς όλους για το θεσμικό τους ρόλο, αλλά υπεράνω όλων είναι ο νόμος της δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας μας”.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ξέρω ότι πρώτα εγκρίνεται αδειοδοτείται και μετά υλοποιείται ένα έργο στο δημόσιο τομέα, τώρα εσύ έβαλες κάμερες ως "αφεντικό"; Τι θέλεις να μας πεις; ποιος ελέγχει αν δουλεύει η κάμερα; Μπορεί ένας πολίτης ανά πάσα στιγμή να ελέγξει αν λειτουργεί; Αλλού αυτά Καλαματιανέ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...