Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χάος στο περιφερειακό συμβούλιο | Τσακώνονταν επί μία ώρα, χωρίς καν να συζητήσουν ένα θέμα - Μέτα έγινε διακοπή για διάλειμμα!

Χάος στο περιφερειακό συμβούλιο | Τσακώνονταν επί μία ώρα, χωρίς καν να συζητήσουν ένα θέμα - Μέτα έγινε διακοπή για διάλειμμα!

Επί μία ολόκληρη ώρα τσακώνονταν μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία συζήτησης έστω κι ενός θέματος.

Στην αρχή ο τσακωμός έγινε για την επιλογή να σηκώνεται όρθιος όποιος θέλει και να μιλάει σε ένα κεντρικό μικρόφωνο, μετά άνοιξε συζήτηση για τον κανονισμό, το πότε θα συζητηθούν διάφορα θέματα, πριν την έλευση του Υπουργού Καραμανλή, ενώ ακολούθησε ένταση ανάμεσα σε Σκαντζό, Τατούλη και Νικολάκου.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει διακοπή για διάλειμμα, χωρίς το συμβούλιο να έχει μπει στην ουσία των θεμάτων.

Με αυτή την εικόνα, οι έστω και λιγοστοί που θέλουν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις τηλεοπτικά, είναι βέβαιο ότι δεν αντέχουν!

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ '' ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΑΙΟΙ '' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . . . ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ , ΤΟ ΔΙΚΙΟ , ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ . ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ .

  • γιαυτό  χασατε  ρε
    γιαυτό χασατε ρε Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολες οι παρατάξεις δυσανασχετησαν αλλα δεν κανανε σαν τους αρκουδιαραιους. Δεν κανανε το σοου της αλλης. Ελεος παιδιά με τους λαοπλάνους και τους δημαγωγούς. γιατί η παράταξη Τατούλη εχει πολλους από αυτούς. Δεν είναι αντιπολίτευση αυτή. Κάνουν σαν παιδάκια που τους πήρανε τα κουβαδακια στη παραλια. Καμία σοβαρότητα !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολες οι παρατάξεις δυσανασχέτησαν για τη νέα διαδικασία που πρασπαθεί να επιβάλει ο Νίκας δια του Σκαντζού στο περιφερειακό συμβούλιο . Πρέπει δηλ. να τους αφήσουν να αποφασίζουν και να διατάζουν ; ; ; Εξαιρετική ήταν η Ντίνα . Έχει που έχει δυνατή φωνή , αναγκάστηκε να μιλήσει ακόμη πιο δυνατά . Τους είχαν κλείσει τα μικρόφωνα ! Απαράδεκτο! .........Και Υγειονομικά απαράδεκτο . Μιλούσαν όλοι από το ίδιο μικρόφωνο χωρίς να απολυμαίνεται μετά από κάθε ομιλητή. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ λέγεται αυτό .

  • μπι  52
    μπι 52 Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    η Κων-να επειδη στο απρελθον έκανε καταχρηση εξουσιας απο μικροφωνου θα πρεπει να καταλαβει οτι τα πραγματα εχουν αλλάξει τώρα ειναι αντιπολιτευση αρα έχουν αλλαξει οι ρόλοι ! να μην πέφτει στην παγίδα του Πέτρου και κάνει το μαντρόσκυλο της παράταξης. Με αγωνιστηκότητα να υποστηρίζει τις αποψεις της αλλά με ευγένεια, πειθώ και ηρεμία ! Δεν βρισκεται σε μαντρί να σεβεται τους συνομιλητες της γιατί και τωρα και στο παρελθόν ξέφευγε και να μην παταει τις πεπονοφλουδες που της ριχνει ο Πετράν ως συνηθως. Τα τα βγάζει εκείνος τα κάστανα από τη φωτιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξύπνα Κωνσταντίνα !!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    μόνο η Νικολάκου έχει πυγμή και αντιδρά στον αυταρχισμό του
    Νίκα!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΗ . ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ . Ο ΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ . Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ......ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ....ΒΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ . ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΗΛΑΓΗΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΩΝ-ΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥ ( ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ ) ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΦΩΝΑΣΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαράδεκτη η υιοθέτηση της μεθόδου του ενός μικροφώνου , το οποίο αγγίζουν ο ένας μετά τον άλλον οι ομιλητές , χωρίς να απολυμαίνεται καθε φορά . Προς τί λοιπόν οι αποστάσεις ;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΝΟ 40 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ .. . .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαζέψτε την ή στείλτε τον μπόγιαααα!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...