Menu
RSS
Κυριακή, 20/09/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

"Για μια ακόμη φορά ο κ. Νίκας προσπαθεί να παρουσιάσει ως δικά του έργα, για τα οποία η συνεισφορά του είναι μηδενική έως ελάχιστη"

"Για μια ακόμη φορά ο κ. Νίκας προσπαθεί να παρουσιάσει ως δικά του έργα, για τα οποία η συνεισφορά του είναι μηδενική έως ελάχιστη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5.8.2020

Η δημοσιοποίηση καταλόγου με έργα πολιτισμού εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής, με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κας. Λίνας Μενδώνη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, επιβεβαιώνει τον ακραίο λαϊκισμό και την πολιτική υποκρισία του κ.Νίκα.

Το σύνολο σχεδόν των έργων προγραμματίστηκε, σχεδιάστηκε, εντάχθηκε και υλοποιείται με ενέργειες του Πέτρου Τατούλη και της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής.

Για μια ακόμη φορά ο κ.Νίκας προσπαθεί να παρουσιάσει ως δικά του έργα, για τα οποία η συνεισφορά του είναι μηδενική έως ελάχιστη.

Ο Πέτρος Τατούλης ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και τις αρμόδιες Εφορείες Αρχαιοτήτων της Πελοποννήσου υλοποίησε έργα άνω των 55 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάδειξη και προστασία του πολιτιστικού μας αποθέματος (κάτι άλλωστε που προκύπτει από το κατάλογο που δημοσιοποίησε ο κ.Νίκας).

Για το λόγο αυτό άλλωστε, κατά την 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2019 στην Τρίπολη, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η πρώτη Περιφέρεια σε όλη την Επικράτεια σε ότι αφορά έργα Πολιτισμού ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.

Υπενθυμίζουμε στον κ.Νίκα ότι στο χώρο του Πολιτισμού δεν χωράνε πολιτικά παιχνίδια και τερτίπια και ότι είμαστε κάθετα απέναντι σε κάθε προσπάθεια που πιθανόν να καταβάλει για να απαξιώσει τις Εφορείες Αρχαιοτήτων και να εκχωρήσει τη διαχείριση του Πολιτισμού σε ΜΚΟ, σωματεία πολιτιστικών διαδρομών κ.τ.λ.

Σε ότι αφορά την «επί παντός καιρού και κυβερνήσεων» Υπουργό Πολιτισμού κα. Μενδώνη, η οποία ευχαρίστησε τον κ.Νίκα για το ενδιαφέρον του για τα έργα Πολιτισμού της Πελοποννήσου, αναφερόμενη στην καλή συνεργασία που είχε όταν ήταν Δήμαρχος Καλαμάτας, θα ήταν χρήσιμο να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, αναφέροντας έστω και ένα έργο Πολιτισμού στην Καλαμάτα που φέρει την σφραγίδα του κ.Νίκα.

ΥΓ1. Θυμόμαστε σαν και τώρα τους «ύμνους» της κας. Μενδώνη στον κ.Τατούλη όταν είχε επισκεφθεί την Τρίπολη ως Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και τη συμβουλεύουμε να περιορίσει τις ευχαριστίες απέναντι στον εκάστοτε Περιφερειάρχη και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλει η θέση της.

Η εξωκοινοβουλευτική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως ανταμοιβή της για το ρόλο που έπαιξε στο Ελληνικό και στο Μετρό Θεσσαλονίκης είναι γνωστή σε όλους μας.

ΥΓ2. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ακραίου λαϊκισμού του κ.Νίκα τα έργα στην Π.Ε. Μεσσηνίας:

 • «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΌ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ 8/2/1944 ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ 9ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ».
 • «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΔΗΜΙΟΒΗΣ Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ».

 

11 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ....ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑ@@ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ......ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑ ΣΑΣ.......ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2010.....ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ...ΕΛΕΟΣ . ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕΙ ΚΑΤΑΡΥΡΙΕΥΣΕΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ . ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΡΩΝΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ................

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

  ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !......... Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ! ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡ@Τ@ , ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑ'Ι'.......ΩΣ ΕΔΩ .......

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

  13.19 βάλτε τον στο ραφι τώρα ! Να τον αναλάβει ο Ταλαγάνης και αυτόν τώρα και να του φτιάξει και το δικό του εν ζωή ησυχαστηριο !

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ !

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 08:28 Σύνδεσμος σχολίου

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ! ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ;;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ !!!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

  9.12 Για ποια αλαζονεία και μη ικανότητα στην αυτοδιοίκηση μιλάς βρε χάπατο; Τη 2η Κυριακή βγήκε με το ζόρι ο Νίκας αφού κινητοποιήθηκαν λυτοί και δεμένοι για να μη βγει ο Τατούλης. Τους ίδιους περιφερειακούς συμβούλους έχει με τον Νίκα ο Τατούλης βρε χάπατο, τό'χεις πάρει είδηση;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

  11.03 εισαι υβριστης σε καταλαβαινω ! Βλαχούλα παντα ησουν βλαχουλα παραμενεις !!! Δεν εμαθες ποτε τροπους στη ζωη σου! Θαρρεις οτι πλεον ολοι κινουνται γυρω σας !!@

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

  ΣΤΑΜΑΤΗ Κ. ........ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕ......ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ......ΤΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΚΡΥΒΕΙΣ . ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ .......Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΕΣΥ ......ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡ@ΤΑ ......

 • Σταμάτης Κ.
  Σταμάτης Κ. Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

  Εχουμε κουραστει με την απαριθμηση του τιτανιου εργου αυτου του Τιτανα της πολιτικής ! Ελεος ενταξει ! Γιαυτο τωρα αυτός ο Τιταν ας ξεκουραστει στα πατρια εδαφη! Δεν γουσταρουμε να βομβαρδιζομαστε καθημερινα με το παρελθον ενος αποτυχημενου απελθοντα! Ο λαός εδωσε λυση και τιμωρησε την αλαζονεια και την μη ικανοτητα περι την αυτοδιοικηση ! Ξεκουραστειτε εν ειρημη ολοι σας και μην μας ζαλιζετε τον ερωτα καθε τοσο με το εργο σας το μη υπαρκτο! Βεβαιως συμφωνω αυτα μπορουσατε αυτα κανατε σας ευχαριστουμε !!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

  ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ...... ΣΤΑΜΑΤΗ Κ. .......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ .....ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ...;;;;;; OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Κ. ΜΕΝΔΩΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ , ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ , ΚΛΠ. ΚΛΠ. . ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ. ΚΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΤΑ ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ . ...... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Π. Χ. ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙ.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...