Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φουλ επίθεση Τατούλη σε Δέδε: "Κάνει κωλοτούμπες. Το σύστημα «ΣΥΡΙΖΟ-ΝΙΚΑΣ» καλά κρατεί!"

Φουλ επίθεση Τατούλη σε Δέδε: "Κάνει κωλοτούμπες. Το σύστημα «ΣΥΡΙΖΟ-ΝΙΚΑΣ» καλά κρατεί!"

Με δύο υστερόγραφα, στην τελευταία ανακοίνωσλη του, ο πρώην Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κάνει φουλ επίθεση στον Γιώργο Δέδε για τις τελευταίες ψήφους του στο περιφερειακό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, γράφει ...

Υγ.1.  Και ενώ μέχρι σήμερα… ο εκπρόσωπος της παράταξης του κ.Δέδε στην Οικονομική Επιτροπή ψήφιζε κατά αυτών των προσλήψεων για λόγους αδιαφάνειας σύμφωνα με όσα δήλωνε με στεντόρεια φωνή ένα μήνα πριν στην Οικονομική Επιτροπή (Απόφαση 22/2021), σήμερα ξαφνικά… ψήφισε υπέρ!!! Συμφωνεί δηλαδή με τον τρόπο διοίκησης του κ.Νίκα καθώς και με τις διαδικασίες αδιαφάνειας που ακολουθεί.

Αντιλαμβανόμαστε ότι καθοριστικός παράγοντας για την «κωλοτούμπα» είναι οι (4) θέσεις οδηγών στην Π.Ε. Κορινθίας…

Υγ.2.  Μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και την «λυτρωτική» ψήφο του κ.Δέδε στο θέμα της Τροποποίησης του ισχύοντος Ο.Ε.Υ. (Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας) της Περιφέρειας που εδώ και μήνες προσπαθεί να περάσει ο κ. Νίκας είναι φανερό πλέον ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το σύστημα «ΣΥΡΙΖΟ-ΝΙΚΑΣ» καλά κρατεί!!

Κατά τα άλλα… ο κ.Δέδες περιμένει τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον εκλογικό Νόμο, για να μας εκφράσει την «αριστερή» του ιδεολογία.

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    12.04 TI ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ! ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΤΑΙΚΗ ΠΕΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΕΝΑΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011 ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΛΛΑ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ !!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΔΑ !!!! αΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ! ΦΙΛΑΚΙΑ

  • Πάνος
    Πάνος Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 09:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Λυπάμαι αλλά δυστυχώς έχει δίκιο ο 12.04. Χειρότερα από τον Τατούλη ο Νίκας. Πάνω που δεν πίστευα ότι υπάρχει και χειρότερα... Α, μην ξεχάσω. Οι ίδιοι που έγλειφαν και έκαναν κουμάντο επί Τατούλη, οι ίδιοι συνεχίζουν.( και οι ίδιες...)

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    21:20 - ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.....ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ......ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ......ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    12.04 που τα ξερεις ολα για πες μας πως γινότανε στη διευθυνση Τεχνικων Υπηρεσιων να υποβαθμισθει ο ενας Γιωργος που συμφωνα με το νόμο θα έπρεπε να είναι προιστάμενος αλλά αντι αυτού προιστάμενος ήταν ο άλλος Γιωργος !!!!!! Βασει ποιας αρχής γινοταν αυτό;;; Γιατι βολευε την Αρχη ε !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούστε αμόρφωτα και αστοιχείωτα (τέτοιους θέλουν δίπλα τους και γι’αυτό σας επέλεξαν) παπαγαλάκια της αυλής του Νίκα: Οι 13 αιρετές Περιφέρειες της χώρας, μεταξύ αυτών και της Πελοποννήσου, συστήθηκαν με τον Νόμο 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010). Στη συνέχεια, όπως προέβλεπε ο Νόμος αυτός, εκδόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών οι 13 Οργανισμοί των Περιφερειών. Ο Οργανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτυπώνεται στο Π.Δ. 131/2010 (ΦΕΚ 224/τ.Α΄/27-12-2010). Στη συνέχεια (2011) ανέλαβαν οι πρώτες εκλεγμένες Περιφερειακές Αρχές. Η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη τήρησε τον Οργανισμό αυτό και δεν τον παραβίασε. Το μόνο λάθος που της καταλογίζεται είναι ότι δεν προέβη στα χρόνια της θητείας της σε κρίσεις μέσω των οριζόμενων διαδικασιών (υπηρεσιακό συμβούλιο κλπ.) για την επιλογή και τοποθέτηση των προϊσταμένων στις υπηρεσιακές μονάδες, αλλά οι τοποθετήσεις αυτές γίνονταν νομίμως «κατ’αναπλήρωση». Ο Νίκας ενάμιση χρόνο τώρα συνεχίζει την ίδια τακτική «κατ’αναπλήρωση» τοποθέτηση των προϊσταμένων. Επιπλέον, χωρίς να προβλέπεται στον Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Π.Δ. 131/2010), με απόφασή του (ΑΔΑ: ΨΡΩΩ7Λ1-ΞΓΩ) τοποθετεί ως προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Εμπορίου και Τουρισμού υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Ψυχολόγων. Στην συνέχεια προσπαθεί να τροποποιήσει τον Οργανισμό της Περιφέρειας, προκειμένου να προβλέπεται να προΐσταται στην υπηρεσία αυτή και Ψυχολόγος και αφού δεν το περνάνε στην Αποκεντρωμένη εκδίδει απόφαση Μετάταξης του υπαλλήλου από τον κλάδο ΠΕ Ψυχολόγων στον κλάδο ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (ΑΔΑ: 60Ε87Λ1-2ΑΘ). Δηλαδή, όπως φαίνεται και ο Νίκας δεν επιθυμεί να γίνουν κρίσεις προϊσταμένων. Πιθανόν να φοβάται ότι κάποιες θέσεις θα καταληφθούν από υπαλλήλους που δεν είναι καλοί στο «γλείψιμο» και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τους εξοντώσει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ......ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΔΕ ........... ΣΩΣΙΒΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑΥΑΓΟΙ ........Ο ΔΕΔΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙ .......... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.............

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Δέδες παίρνει βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου για την την ταινία "Η πατερίτσα του Νίκα"

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2011 ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ 2010 !!!!! ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ 11.22 ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ....ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΤΥΠΕ....@19:48 ; ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ; Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡ.ΙΦΕΡ.
    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕ ΑΡ. 131 , ΤΟΥ 2010 . Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ....ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ .

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    k.19.40 η συμφορά που θα πάθει η Ν.Δ. όχι μόνο στη Πελοπόννησο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν θα έχει προηγούμενο.......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΕΤΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΔΕΔΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΣΥ . ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΡΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ Η ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΕΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟ@ ΟΠΩΣ ΕΣΥ !!!!! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗ ! ΕΣΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ . ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΞΕΡΟΛΑ . ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ . ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝΕ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ . ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ @@@@@

  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
    ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...