Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης από Άστρος: "Η πανδημία δεν μπορεί να αποτελέσει το άλλοθι του κ. Νίκα" (vd)

Τατούλης από Άστρος: "Η πανδημία δεν μπορεί να αποτελέσει το άλλοθι του κ. Νίκα" (vd)

Στις Επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 198 Χρόνων της Β’ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης, όπου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την παρουσία μας τιμούμε τις Επετειακές Εκδηλώσεις για τα 198 Χρόνια μετά την Β’ Εθνοσυνέλευση, όπου εδώ στην Πελοπόννησο, στην Αρκαδία και στο Άστρος Κυνουρίας έλαβαν μέρος οι εργασίες της Β’ Εθνοσυνέλευσης τον Απρίλιο του 1823, με Πρόεδρο τον Πέτρο (Πετρόμπεη) Μαυρομιχάλη, όπου μπήκαν τα θεμέλια για την Εθνική Ανεξαρτησία και αποφασίστηκε η συνέχιση της Επανάστασης με κάθε θυσία.

Δυστυχώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Θεσμοί της Χώρας δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος της μεγάλης ιστορικής στιγμής, για τον εορτασμό των 200 Χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης.

Δυστυχώς με ευθύνη της Πολιτικής Ηγεσίας, της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής αλλά κυρίως της Περιφερειακής Αρχής δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο όραμα που χρειάζεται η Χώρα μας και ο Τόπος μας.

Η Πελοπόννησος πρωτοστάτησε σε αυτόν τον Αγώνα και είχαμε ιερή υποχρέωση και καθήκον απέναντι στη μνήμη των Ηρώων μας και όλων όσων αγωνίστηκαν, να δείξουμε ότι έχουμε τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ιστορικές ευθύνες μας και να συντελέσουμε στη δημιουργία ενός νέου οράματος, που έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, λόγω της φοβερής συγκυρίας που περνάει και των τεράστιων αδιεξόδων που είναι μπροστά μας.

Δυστυχώς η Περιφερειακή Αρχή δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Στάθηκε ανήμπορη να αντιμετωπίσει το χρέος και την ευθύνη της. Η πανδημία δεν μπορεί να αποτελέσει το άλλοθι του κ.Νίκα.»

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχολιαστής της δεκάρας εισαι εσυ 11.52 που λιβανιζεις τον μεγαλο ηγετη μπρρρρρ !!!! Αν και πιθανον να εχεις δικιο εδω που τα λεμε γιατί το λιβάνισμα απαιτειται στους τεως και στους τελειωμενους να φευγουν τα φαντασματα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί κάποιοι-κάποιοι φοβούνται και τον ίσκιο του Τατούλη? ίσως έχουν πάρει εντολές από τον κ.Κούλη,γιατί φοβούνται ίσως την πτώση του προστάτη τους κ.Κούλη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ . ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ . ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ...... ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ , ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ .

  • η  φωκια μοναχους  μοναχους
    η φωκια μοναχους μοναχους Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήγε μόνος, έκατσε μόνος, κανένας δεν του έδωσε σημασία και είπε να κάνει μια δήλωση στο φιλικό του κανάλι λέγοντας μπούρδες φυσικά και τον πόνο του ! ο χαμένος των εκλογών ο χαμένος της δημοσιότητας. Βλέπετε στη φωτογραφία !!! αυτός και το δένδρο ! Περασμένα μεγαλεία αναπολεί ο καυμενούλης ! Ξένος ανάμεσα σε ξένους ! Για λίγα λεπτά δημοσιότητας πασχίζει ο τέως πλέον ! Πρόβλημα του !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε μια επετειακή εκδήλωση, όπου όλοι έκαναν ενωτικές δηλώσεις, ακόμη και ο βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ, ο τέως εξέφρασε τις συνήθεις γκρίνιες του πάλι για την Κυβέρνηση, για τον Νίκα που τού πήρε την καρέκλα κ.ο.κ... Έλεος!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    14:01 Σου είπε κανένας ότι λέει ψέμματα βρε κοκορόμυαλε; Να αλλάξει τροπάριο λέω γιατί αυτό που ψέλνει έχει κουράσει κι έχει παλιώσει και δεν έχει πλέον καμία ουσία. Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά;

  • 1
    1 Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δας λεει την αληθεια και σας ενοχλει;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε χριστιανέ λυπήσου μας και λίγο. Έχει περάσει ρε "αδερφέ" η μπογιά των συνεχιζόμενων και ανούσιων δελτίων τύπου που τα χώνεις συνέχεια στο Νικέικο. Κι έχει κουράσει μάλιστα. Πάρα πολύ. Στο έχουν πει και σε άλλα σχόλια, αλλά εσύ "αγρόν ηγόρασες". Τους γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια και εξακολουθείς το ίδιο βιολί. Βρες άλλο τρόπο γιατί έρχεται σφαλιάρα πιο ηχηρή κι από αυτή των εκλογών

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 08:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χαβά του ετούτος ! Η καρέκλα δεν ξεχνιέται ! Αλλη μια μπούρδα για σήμερα από τον απόστρατο ! Πονάει ο κακομοίρης ! Χωρίς εξουσία γυαλίζει το μάτι του !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...