Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στην Τρίπολη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου, στην Τρίπολη τον ομόλογό του της Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Την μακρά συζήτηση μεταξύ των δύο περιφερειαρχών -με αφορμή και την επίσκεψη, την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουλίου, στην Τρίπολη, του Πέτσα την Παρασκευή στην Τρίπολη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιου Πέτσα- απασχόλησαν, κατά βάση, θέματα λειτουργικότητας της αυτοδιοίκησης.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    10.41 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ 1821 !!! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΧΙΜΑΙΡΕΣ ΣΤΟ 21 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Α ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ . ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕΦΕΡΙ ΣΕΦΕΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αφορμή τη φωτογραφία.... Ο Νίκας τα κατάφερε τελικά. Κατάφερε να υποβαθμίσει το ιστορικό γεγονός της άλωσης της Τριπολιτσάς, γεγονός που έφερνε την Τρίπολη με τον κορυφαίο αγωνιστή του 21 του οποίου φυλάσσονται τα οστά στα αζήτητα. Χάθηκε η ευκαιρία ανάδειξης της καταρρέουσας Τρίπολης. Δεν πειράζει... Στα επόμενα 200 χρόνια! Βέβαια δεν είναι μόνο επιτυχία του Νίκα! Επίσης είναι "επιτυχία " και του δήμαρχου Τρίπολης!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...