Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέθανε ο Τάσος Γκόβας σκορπώντας θλίψη στο Ναύπλιο

Πέθανε ο Τάσος Γκόβας σκορπώντας θλίψη στο Ναύπλιο

Εφυγε από τη ζωή ο Τάσος Γκόβαςμουσικός μεγαλωμένος στο Ναύπλιο, όπου ξεχώριζε με τις λαικές, έντεχνες και ρεμπέτικες ερμηνείες του, καθώς και για τη δεξιοτεχνία του στο μπουζούκι, όργανο το οποίο σπούδασε από μικρός.

Μουδιασμένοι και συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι του νεαρού μουσικού και τραγουδιστή από τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ποιος ήταν ο Τάσος Γκόβας

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Ιανουαρίου του 1986 και μεγάλωσε στο Νάυπλιο. Παράλληλα με την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, έλαβε και τα πρώτα του μουσικά και φολκλορικά ερεθίσματα στο λαογραφικό ίδρυμα Ναυπλίου. Έκει, σε ηλικία 9 ετών, παρακολούθησε τα μαθήματα χειροτεχνείας του Γίαννη Κόσκορη και συμμετείχε στην χορευτική ομάδα του ιδρύματος. Στα σχολικα του χρόνια στο Νάυπλιο, συμμετείχε και διοργάνωσε πλειάδα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων εντός και εκτός του σχολείου.

Σε ηλικία 12 ετών, πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής θεωρίας στο ωδείο της Αγγελικής Μαυρούλη και πρακτικά μαθήματα στο μπουζούκι από τον Τάκη Αντωνόπουλο. Έπειτα από 4 χρόνια και τελειώνοντας τα μαθήματα θεωρίας, συνέχισε μαθηματα μουσικής με τον Βαγγέλη Τρίγκα τον Θεόφιλο και μαθήματα αρμονίας με τον Γίαννη Νόνη.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έγιναν στην πόλη που μεγάλωσε, το Ναύπλιο. Σε ηλικία 13 ετών, πήρε τα πρώτα του χαρτζιλίκια, τραγουδώντας σε συνοδεία με το πρώτο του μπουζούκι για μαγαζία της συνοικίας του. Από το 2003, εμφανίστηκε σε μαγαζιά της Πάτρας, όπου και μετακόμισε για τις σπουδές του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Ανάμεσα σε αυτά τα μουσικά εκκολαπτήρια, “το στέκι του πατέρα”, “οι πειρατές” κ.α. Κατα τα φοιτητικά του χρόνια αλλά και έπειτα εμφανίστηκε κατα περιόδους σε μαγαζιά της Κρήτης, της Αθήνας, του Ναυπλίου, και άλλων περιοχών της περιφέρειας.

 

Μεγάλη και βαριά η λύπη στην οικογένεια

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας συλλυπείται την οικογένεια του μέλους του. Όπως σημειώνει:

«Έφυγε από την ζωή ο Αναστάσιος Γκόβας (Μουσικός), γιός του Γεωργίου ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Μεγάλη και βαριά η λύπη στην Οικογένεια του Απόστρατου Γεωργίου Γκόβα ο οποίος χάνει και το δεύτερο παιδί του.

Ο Θεός να του δίνει δύναμη».

2 σχόλια

  • Αριστείδης
    Αριστείδης Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα χάσουμε πολλά γελαστά παιδιά .

  • Κωνσταντίνος Σταύρου
    Κωνσταντίνος Σταύρου Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τι αιτία έφυγε το παλικάρι!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...