Menu
RSS
Τετάρτη, 29/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου | Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας για το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου | Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας για το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής (εικόνες)

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εορταστική εκδήλωση του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (iSportManagement LAB). Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους επιτυχούς λειτουργίας τού Εργαστηρίου από την ανάληψη των καθηκόντων τού κ. Παναγιώτη (Τάκη) Αλεξόπουλου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού τού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον όμορφο χώρο του Connect Your City Training Center που παραχώρησε ευγενικά η IASIS NGO, επίσημος συνεργάτης του Εργαστηρίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα τηρώντας όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα που ισχύουν λόγω του COVID-19.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκομένους να ενημερωθούν για την αποστολή και το όραμα του Εργαστηρίου, ενώ παράλληλα έγινε μια διεξοδική παρουσίαση των δράσεων που υλοποίησε το τελευταίο έτος. Αναλύθηκε η προσφορά και η συμμετοχή του το Εργαστηρίου στον τομέα της έρευνας και των εκπαιδευτικών δράσεων, και επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για νέες συνεργασίες και δόθηκε το στίγμα για το σχεδιασμό της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και τον προγραμματισμό των επερχόμενων επιστημονικών, ερευνητικών και κοινωνικών δράσεών του. Μέσα από την συζήτηση που αναπτύχθηκε, έγινε φανερός ο πολυσχιδής χαρακτήρας του Εργαστηρίου, και επισημάνθηκε η σημασία που δίνουν ο Διευθυντής και οι συνεργάτες του στο ρόλο της συνεργασίας, της καινοτομίας, και της εξωστρέφειας.

Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου, κ. Τάκης Αλεξόπουλος, αφού σημείωσε ότι το Εργαστήριο αποτελεί ένα όχημα για να μπορέσει το Πανεπιστήμιο και ειδικότερα το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού να συνδέσει την ακαδημαϊκή γνώση και εμπειρία με τις ανάγκες της αγοράς και τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, υποσχέθηκε και τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά να συνεχίσει με ακόμη περισσότερο δυναμισμό την προσπάθεια που καταβάλλει το Εργαστήριο, ώστε μέσα από το έργο του να προσφέρει χρήσιμες και καινοτόμες υπηρεσίες στο Πανεπιστήμιο, αλλά και στην Κοινωνία.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ελαφρύ δείπνο και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα.

Μεταξύ των προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ήταν:

 • o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής
 • o Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νέας Σμύρνης, κ. Μιχάλης Χρηστάκης
 • ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος
 • ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΔΔΑ, κ. Βασίλειος Έξαρχος
 • ο Υπεύθυνος Τύπου του Γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Βαγγέλης Μπραουδάκης
 • ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κ. Περικλής Μπακοδήμος
 • ο Υπεύθυνος της Επιτροπής Επικοινωνίας, Ενημέρωσης & Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κ. Τάσος Πασπάλας
 • ο Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, κ. Σπύρος Κιαρτζής
 • ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κορινθίων, κ. Νεκτάριος Σπηλιόπουλος
 • ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ελευσίνας, κ. Ιωάννης Παναγιωτούλιας
 • ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Οιχαλίας, κ. Σοφιανός Γυπατίδης
 • η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμάτας, κ. Μαρία Νταμάτι
 • η Γενική Γραμματέας του Δήμου Βέλου Βόχας, κ. Κωνσταντίνα (Νάντια) Δημητρίου
 • η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΟΔΑ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτα Αντωνοπούλου
 • η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΟΔΑ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Πηνελόπη Αθανασοπούλου
 • η Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΟΔΑ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κρινάνθη Γδοντέλη
 • ο δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Συντακτών, κ. Ιωάννης Δάρας
 • ο φωτορεπόρτερ και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φωτορεπόρτερ, κ. Βασίλης Κουτρουμάνος

Ο Διευθυντής και τα μέλη του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής ευχαριστούν όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά επίσης ευχαριστούν και όλους εκείνους, οι οποίοι δεν κατέστη εφικτό να παρευρεθούν όμως ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και ευχήθηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και εκείνους οι οποίοι απέστειλαν χαιρετισμό.

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης από τον κ. Βασίλειο Κουτρουμάνο τιμής ένεκεν, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική προσφορά και στήριξή του σε αυτή μας την προσπάθεια.

 

Παναγιώτης Δ. Αλεξόπουλος

 

 

Αναπληρωτής Καθηγητής

Διευθυντής Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής

Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

 

(Το φωτογραφικό υλικό είναι του φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...