Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνάντηση για έργα με χρήματα από το «Λιγνιτόσημο» έγινε στην Τρίπολη

Συνάντηση για έργα με χρήματα από το «Λιγνιτόσημο» έγινε στην Τρίπολη

Στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου-Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας  πραγματοποίησε συνάντηση σχετικά με τις δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν με πόρους από τον 4ο Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο- λιγνιτόσημο στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης καθώς και στο Δήμο Γορτυνίας.

 Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Μασσέλος Κωνσταντίνος με τους συνεργάτες του, καθώς και εκπρόσωποι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Ο κ. Γιαννακούρας στα πλαίσια της νέας φιλοσοφίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχετικά με τις μεθόδους ανάπτυξης, επισήμανε ότι έχει πίστη στις καινοτόμες μεθόδους καθώς πιστεύει ότι αυτές θα φέρουν νέες αναπτυξιακές δυνατότητες στην περιοχή της Αρκαδίας.

Μέλημα του Αντιπεριφερειάρχη είναι να δημιουργηθούν έργα που θα βοηθήσουν οικονομικά της τοπικές κοινωνίες, ειδικά στους τωρινούς χαλεπούς καιρούς. Για το λόγο αυτό ο κ. Γιαννακούρας ζήτησε τη συνεργασία του Δημάρχου Μεγαλόπολης  κ. Παναγιώτη Μπούρα, καθώς και του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλου Γιάννη, προκειμένου να υπάρξουν συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και το κόστος.

Ο κ. Γιαννακούρας τόνισε ότι οι συναντήσεις θα συνεχίζονται μέχρι να υπάρχουν αποτελέσματα που θα δημιουργήσουν τις βάσεις ανάπτυξης των περιοχών.  Στόχος του Αντιπεριφερειάρχη είναι  τα έργα να πραγματοποιηθούν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και να μη μείνουν στα χαρτιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...