Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπυριδάκου: "Αποφάσισε να μην διεκδικήσω μια θέση στην Οικονομική Επιτροπή και να μη συμμετέχω σε σικέ διαδικασίες"

Σπυριδάκου: "Αποφάσισε να μην διεκδικήσω μια θέση στην Οικονομική Επιτροπή και να μη συμμετέχω σε σικέ διαδικασίες"
Τοποθέτηση Μαργαρίτας Σπυριδάκου στο ΠΕΣΥΠ κατά τη διαδικασία εκλογής μελών Οικονομικής Επιτροπής

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε μετά τις εκλογές του 19' υπήρξαν ειδικές διατάξεις που έδωσαν στην παράταξη του Περιφερειάρχη πλειοψηφία στην οικονομική επιτροπή της τάξης περίπου του 60 %.
Μάλιστα εδώ σ αυτό το χώρο έχω ακούσει πολλές φορές συνάδελφοι της αντιπολίτευσης να έχετε δυσανασχετήσει και καταγγείλει τη συγκεκριμένη κατάσταση.
Η εγκύκλιος με την οποία θα γίνουν σήμερα οι εκλογές φέρνει κάτι καινούριο, δυνατότητα στους ανεξάρτητους να εκλέξουν μέλος στην οικονομική επιτροπή.
Όπως πολύ σωστά εντόπισε ο συνάδελφος Πετρακος στην επιστολή του, το σύνηθες είναι οι ανεξάρτητοι να ενισχύουν τις τάξεις των περιφερειακών αρχών για ευνόητους λόγους.
Είδαμε έτσι σήμερα τον κύριο Οικονόμου να θέτει υποψηφιότητα για την Οικονομική Επιτροπή, ενώ μόνο τυπικά είναι ανεξάρτητος αφού έχει γίνει εντεταλμένος σύμβουλος του Περιφερειάρχη και θυμάμαι πολύ καλά, στις τελευταίες ενδοπαραταξιακές συνεδριάσεις της πρώην παραταξής μου, να συμμετέχει σ αυτές.
Μάλιστα μετά την παραίτηση μου από τη θέση εντεταλμένης , εγώ εκδιώχθηκα από αυτές τις συνεδριάσεις πολύ πριν ανεξαρτοποιηθω ενώ αυτός γνωρίζω καλά ότι συμμετείχε αδιαλλειπτως.
Μάλιστα έχω πληροφορηθεί ότι ο Περιφερειάρχης μεριμνά ιδιαίτερα για την εκλογή του αφενός γιατί θέλει τον απόλυτο έλεγχο στην Επιτροπή, αφετέρου γιατί φοβάται μη σπάσει ο διαβολος το ποδάρι του και βρεθεί στην Επιτροπή κάποιος ...ή κάποια που δε θα ήθελε με κανένα τρόπο...ακριβώς γιατί φοβάται τον έλεγχο‼️
Εγώ, αν και θα μπορούσα να θέσω υποψηφιότητα ως πραγματικά ανεξάρτητη και μάλιστα με αξιώσεις, αποφάσισα να μη διεκδικήσω μια θέση στην Οικονομική Επιτροπή που ανήκει σε παρατάξεις και να μη συμμετέχω σε σικέ διαδικασίες και παιχνιδάκια με παρατάξεις....
Καλώ λοιπόν τον Κύριο Οικονόμου να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να μην πάρει μια θέση που ηθικά και πολιτικά δεν του ανήκει.
Αν δεν το κάνει, καταγγελω την πράξη του και απέχω από τη διαδικασία.

1 σχόλιο

  • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
    ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ! ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...