“Δεν αφορούν σε αυτή τη φάση την Πελοπόννησο οι υποθαλάσσιες έρευνες για υδρογονάνθρακες” διευκρίνισε ο περιφερειάρχης
“Σε αυτή τη φάση δεν αφορούν στην Πελοπόννησο οι υποθαλάσσιες έρευνες για υδρογονάνθρακες που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη χθεσινή του συνέντευξη” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Οπως διευκρίνισε ο Π. Νίκας, οι εν λόγω έρευνες -που σύμφωνα με την αναγγελία του πρωθυπουργού ξεκινούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα-, αφορούν θαλάσσιες περιοχές που εντοπίζονται δυτικά – νοτιοδυτικά της Κρήτης.
“Σε αυτή τη φάση οι έρευνες δεν αφορούν στην Πελοπόννησο, ίσως σε μια επόμενη, αλλά σε αυτή τη φάση όχι” σημείωσε ο περιφερειάρχης.
Σχετικά Άρθρα
- Συγκέντρωση αγροτών σήμερα στη Μαγούλα Τεγέας
- Βαριά ήττα στην Ερμιόνη για το Λεωνίδιο – Παραμένει στη μάχη της τετράδας - Ενός λεπτού σιγή για τον Σκουρτόπουλο πριν το ματς (εικόνες)
- Η Μεγαλόπολη «Κιβωτός του Κόσμου» | Γράφει ο Ι.Γ. Ασημακόπουλος
- Πτωχός από τη Λακωνία: "Προχωράμε την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» στην Τρίπολη"
- Μεγάλες προσδοκίες για εμβόλιο ενάντια στον προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα






