Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο | "Ποδαρικό" με βουτιές στη θάλασσα
Με λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή υποδέχθηκε το Ναύπλιο το νέο έτος, την Κυριακή 1/1, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Πολλοί ηταν αυτοί που επέλεξαν να κάνουν "ποδαρικό" με μπάνιο στη θάλασσα και έτσι η πλαζ της Αρβανιτιάς κάτω από το κάστρο του Παλαμηδίου να θυμίζει κάτι από καλοκαίρι.
Ο καιρός την Πρωτοχρονιά θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια. Θα υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και στα βόρεια θα φθάσει τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Σχετικά Άρθρα
- 160 αθλητές εκκίνησαν από την Τρίπολη για τον 12ο Δρόμο Αθανάτων και τον 6ο Αγώνα Δρόμου Βασιλιάς Λεωνίδας (vd)
- Εξοργισμένος ο Νίκος Φλώρος με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Καταγγελία για περιστατικό με τη μητέρα του στα Επείγοντα
- Νίκη με Χαριάδη και Τσιλιγκερίδη για την Κ17 του Αστέρα!
- Βαλτεσινίκο | Ασφαλτόστρωση στους δρόμους και τα σοκάκια του χωριού πριν από τον χειμώνα (vd)
- Εκπληκτική η Κ15 του Αστέρα - Έριξε 4 γκολ και κέρδισε μέσα στον Λεβαδειακό!












