Νίκας: «Ως περιφέρεια δεν θα έχουμε καμία παρέμβαση σε καμία εκλογική διαδικασία»
Μία αναφορά στις προσεχείς εθνικές εκλογές έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Τρίπολης, στο παλαιό Δημαρχείο.
Ο κ. Νίκας είπε… «Έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλους. Κι αν έχουμε κάποια διαφωνία, δεν σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε ακρότητες. Όλοι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας. Εμείς ως περιφέρεια δεν θα έχουμε καμία παρέμβαση σε καμία εκλογική διαδικασία, ο λαός μιλά στις εκλογές. Προφανώς, δεν θα χρησιμοποιηθεί κανένας μηχανισμός για την επιρροή του αποτελέσματος. Όλοι είμαστε προσωρινοί, ερχόμαστε και παρερχόμαστε.»
Tags:
Παναγιώτης Νίκας,Σχετικά Άρθρα
- Τρόπαια | Οι Γορτύνιοι αποφάσισαν μαζική κινητοποίηση στις 15 Ιουλίου στο Υπουργείο Υποδομών!
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού | Μια χορευτική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη, τις ρίζες και τις ανθρώπινες διαδρομές (vd)
- Χριστογιαννόπουλος | Η περίεργη αντιμετώπιση της επίσκεψης Παπαθανάση στη Μεγαλόπολη από τη δημοτική αρχή και τα ερωτηματικά!
- Η γιορτή των Αγίων Αναργύρων στο Στενό
- Αγρυπνία στη Μερκοβούνι στη μνήμη των Αγίων Αναργύρων






