Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου: "Αν ο κ. Κωνσταντινόπουλος ενδιαφέρεται για το κόμμα και όχι για την πάρτη του, θα έλεγε πρώτος να είναι στο ψηφοδέλτιο ο κ. Γιαννακούρας"

Νικολάκου: "Αν ο κ. Κωνσταντινόπουλος ενδιαφέρεται για το κόμμα και όχι για την πάρτη του, θα έλεγε πρώτος να είναι στο ψηφοδέλτιο ο κ. Γιαννακούρας"

Μία φράση του βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από το βήμα της Βουλής, ότι η παράταξη Τατούλη το 2016 έστειλε μήνυμα νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής, προκάλεσε οξύτατες αντιδράσεις από τη Νέα Πελοπόννησο.

Η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου φιλοξενήθηκε στην Δημοτική Ραδιοφωνία και απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους στον κ. Κωσνταντινόπουλο.

Ορισμένες από τις ατάκες της συνέντευξης ήταν οι εξής …

Πως ξεστόμισε ότι μια ολόκληρη παράταξη νομιμοποιεί τη Χρυσή Αυγή όταν στη Νέα Πελοπόννησο υπάρχουν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Φάνης Στεφανόπουλος. Εννοεί ότι ο κ. Στεφανόπουλος είναι Χρυσαυγίτης; Εννοεί ότι ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Μπάμπης Σκούρος, ο Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Ηλίας Στρατηγάκος είναι Χρυσαυγίτες; Προκαλώ τον βουλευτή.

Το ΠΑΣΟΚ έχει την ίδια άποψη με τον κ. Κωνσταντινόπουλο; Ότι είμαστε όλοι Χρυσαυγίτες;

Η κυρία Λυμπεροπούλου ψήφισε για τον κ. Μπουλούκο και τώρα είναι συνυποψήφια του κ. Κωνσταντινόπουλου με το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία.

Ο κ. Μπουλούκος δεν πήγε ποτέ συνήγορος του κ. Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής. Όταν ο κ. Κωνσταντινόπουλος και μια εφημερίδα έγραψε ότι ο κ. Μπουλούκος εκλέχτηκε Συμπαραστάτης του Φύρερ, έκρινε ο κ. Μπουλούκος ότι πρέπει να καταθέσει αγωγή. Δημοκρατία έχουμε.

Έχει τόσο πολύ θράσος που άφησε να εννοηθεί ότι εκείνος έδιωξε τη Χρυσή Αυγή στην Αρκαδία. Έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ.

Να μου πει το κόμμα επισήμως. Το κόμμα έχει όργανα. Να μας πει αν συμφωνεί μαζί. Να μας πουν οι υποψήφιοι βουλευτές στους νομούς να συμφωνούν, θέλουν να τους στηρίξουμε ή όχι.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος κάνει προσωπικό πολιτικό χαρακίρι. Έπρεπε να παίρνει αποφάσεις ενότητας, αλλά ανοίγει μέτωπο στην Αρκαδία με μια μεγάλη παράταξη. Υπερισχύει ο πανικός και ο φόβος του, μήπως έχει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο η Αρκαδία με την παρουσία του κ. Γιαννακούρα. Φοβάται μη χάσει την έδρα του, ο κ. Γιαννακούρας πήρε 13.00 ψήφους, ενώ ο ίδιος παίρνει 3.000 σταυρούς.

Από τη συζήτηση που έχω κάνει με τον κ. Γιαννακούρα, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ζητήσει επισήμως να ανεξαρτητοποιηθεί.

Αν ο κ. Κωνσταντινόπουλος ενδιαφέρεται για το κόμμα και όχι για την πάρτη του, θα έλεγε πρώτος να είναι στο ψηφοδέλτιο ο κ. Γιαννακούρας.

Το ύποπτο είναι ότι ο κ. Νίκας και ο κ. Κωνσταντινόπουλος έχουν την ίδια άποψη και την ίδια γωνία για εμάς για το αν θα μας στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ή όχι. Υπάρχει μια υπόγεια συνεννόηση. Ο κ. Μπουντρούκας που είναι εκλεκτός του κ. Κωνσταντινόπουλου ήταν εξ αρχής έμμισθος συνεργάτης του κ. Νίκα και μάλιστα ο κ. Μπουντρούκας ψηφίζει μαζί με τη Χρυσή Αυγή για διάφορα θέματα όπως η Πελοπόννησος ΑΕ.

Η αγωνία του κ. Κωνσταντινόπουλου είναι μήπως η Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Τατούλης με τη δυναμική που έχει στην Αρκαδία εκλέξει βουλευτή τον κ. Γιαννακούρα.

Πιστεύω ότι θα αναδιπλωθεί ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Θεωρούμε ότι το κόμμα θα αναλάβει πρωτοβουλία. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει συσπείρωση.

Εγώ χθες μίλησα με 16 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με τον Κωνσταντινόπουλο.

Είμαι 100% σίγουρη ότι ο Βαγγέλης Γιαννακούρας θα είναι στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

21 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    μετα Ντινα σας φταιει ο Οδυσσεας. οταν οι δηθεν πασοκοι στηριζετε τους δεξιους απο γενοφασκια !!!! γιατι μιλας τωρα. εσυ στηριζεις τον δεξιο τατουλη, ο αποστολος ειδε φως και μπηκε στη νεα δημοκρατια, ο γιαννακουρας κοβει τις φλεβες του για τον πετρο το ιδιο και ο ρουμελιωτης. εισαστε ολοι δεξιοι γυμνοσαλιαγκες αναμφισβητητες δεξιες μαριονετες. εισαστε εκει που ανηκετε σκατοδεξι@ του κερατα. Αρα δεν φταιει ο Οδυσσεας που σας ξεμπροστιαζει. Δεξια αχαρα σκουληκακια εντος του πασοκ υποτιθεται - μαλάκια ασπονδυλα, που πρεπει συντομα ο λαος να σας βαλει στο λαγουμι σας. Αντε γεια. να πατε στο καλο ολοι σας να μας αφησετε τη γωνια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ .......ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    γιατι κατηγορειται κυρια νικολακου το κυριο μουντρουκα ο οποιος ειναι ενας αξιοπρεπεστατος ανθρωπος για κατι που προσφερει και προφανως γιατι να το κανει τσαμπα. δεν εχει αυτος βλεπεται τα απειρα χρηματα για να θεωρει τα 1000 ευρω αμελητεα ποσοτητα. πληρωνεται για οτι του ζητηθηκε να κανει πιο ειναι το μεμπτον. τελος αν δεν κανω λαθος εσεις με τον κυριο γιαννη στο παρελθον κατα τη διαρκεια των 9 χρονων της θητειας σας ειχατε πολυ καλή σχέση και σας ειχε βοηθησει πολυ στο επιμελητηριο. τι αλλαξε τωρα γιατι πηγε με τον νικα τον ανθρωπο που σας νικησε στις εκλογες ; μα αυτο ειναι αστειο να το λετε. ο καθενας κρινεται απο το εργο του και απο αυτο που πραττει. δηλαδη οσοι αποδεχονται τον κ. τατουλη ειναι καλοι και οσοι δεν τον αποδεχονται ειναι κακοι. ελεος κυρια ντινα βαλτε λιγο φρενο στο ακρατο εγω σας δεν εισαστε το κεντρο της γης η της πελοποννησου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Η .................. ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΝΤΙΝΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε τι πλάκα έχουν κάποια παπαγαλάκια του Οδυσσέα !!Χαχα τι σχέση έχει η Ντινα με το ΠΑΣΟΚ ρωτάνε !Γιατί ρε παιδιά πριν γράψετε δεν ρωτάτε να μάθετε ; Τόσο πανικός στο στρατόπεδο Οδυσσέα ;Γιατί κάνετε έτσι άραγε ;Μήπως φοβάστε λιγουλάκι μην χάσει ο βουλευτής μας από τον Βαγγέλη;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    τι σχεση εχει η ντινα με το πασοκ ερωτηση@@@@@@ απαντηση οση εχει σχεση ο φαντης με το ρετσινολαδο. ασε μας κουκλιτσα μου εγινες νοματαιος και εσυ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Για κοιτάτε ρε! Η Ντίνα θυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ. Εκείνη που το έβριζε μαζί με τη ΝΔ μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο. Τότε νόμιζε ότι θα μείνει για πάντα παντοδύναμη και υπεράνω κομμάτων. Εκεί ρε, εκεί στη Β Εθνική μαζί μα το Αιγάλεω και την Προοδευτική!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ερώτηση: αν κατέβει η Εύη με το ΣΥΡΙΖΑ τί θα ψηφίσει ο Βαγγέλας;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σας την κάνει τελικά την κηδεία ο πολυμήχανος!
    Έτσι όπως το πάτε μήπως δεν κατέβει ούτε ο Τατούλης και μείνετε όλοι άστεγοι! ....και κάνει κρύο Ντίνα, ψωφόκρυο!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Νικολάκου υποψήφια βουλευτίνα στη Μεσσηνία. Ο Γιαννακούρας υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία. Ποιός θα μείνει τελικά για να κατεβει με τον Τατούλη;

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ως τι βγήκε να μιλήσει η Νικολακου; Ως εκπρόσωπος του Βαγγέλη; Έχει αποκλειστεί ο Τατουλης από παντού και θέλει να βγάλει βουλευτή του το Γιαννακουρα να έχει πρόσβαση στο ΠΑΣΟΚ; Θα κατέβει ο Βαγγέλης για περιφερειάρχης με το ΠΑΣΟΚ αν του προταθεί; Γελάει ο κόσμος.... Που ήταν τόσα χρόνια να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ ο Γιαννακουρας???

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα ο έμμισθος σύμβουλος της ΝΔ του Νίκα ο Μπουντρούκας σε γυρεύει αχαχαχαχ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ...Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδαμε τη "σοβαρότητα" του κ.Οδυσσέα από την επιλογή που έκανε στην Περιφέρεια και έβαλε τον δικό του άνθρωπο τον κ.Μπουντρούκα ο οποίος έγινε έμμισθος σύμβουλος του πιο γαλάζιου Περιφερειάρχη και αγαπημένος του κ.Μητσοτάκη και ψηφίζει αποφάσεις του ΠΕΣΥ μαζί με την ΧΑ. Και δεν βγήκε καν να απολογηθεί ή έστω να το κ βγάλει ένα δελτίο τύπου για τις λάθος επιλογές του.
    Επειδή βλέπω πολλά κοινά σημεία του ΠΑΣΟΚΟΥ Οδυσσέα με τον Νεοδημοκράτη κ.Νίκα, λέτε να τον βοηθήσει ο Οδυσσέας στις Περιφερειακές εκλογές; Είτε να στηρίξει τον κ.Νίκα είτε να βάλει μια "επιτυχημένη" υποψηφιότητα για την Περιφέρεια όπως είναι του κ.Μπουντρούκα ο οποίος θα γίνει πάλι έμμισθος σύμβουλος;
    Οδυσσέα πες στον Πρόεδρο πρώτα για τη λάθος επιλογή που έκανες στην Περιφέρεια και έβαλες έναν έμμισθο σύμβουλο με τον κ.Νίκα και μετά μιλάμε για τα υπόλοιπα. Γιατί φοβάμαι ότι στον Πρόεδρο δεν του έχεις πει τπτ σχετικά με την επιλογή σου για τον κ.Μπουντρούκα.

  • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβάται τον Βαγγέλη και δεν ξέρει τι λέει ο αμήχανος Οδυσσέας

  • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβάται τον Βαγγέλη και δεν ξέρει τι λέει ο αμήχανος Οδυσσέας

  • παΣΟΚπαθατε
    παΣΟΚπαθατε Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντινακι... αλλά λόγια να αγαπιόμαστε...
    για την ταμπακιέρα κάτι??

  • Νικ
    Νικ Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ερώτηση.
    Δηλαδή αν βγει ο γιαννακούρας βουλευτής και στους 3 μήνες που έχουμε περιφερειακές εκλογές και το ΠΑΣΟΚ κατεβάζει το δικό του υποψήφιο περιφερειάρχη ο βουλευτής με ποιον θα είναι με τον τατούλη ή με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν βαρέθηκες να γράψεις τόσο κείμενο και να κάνεις τις αναλύσεις σου; Η Νικολάκου μία χαρά τα λέει. Και είναι ντόμπρα. Έτσι σου είπε ο μεγάλος πολιτικός της Γορτυνίας να γράψεις;

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΤΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΧΤΥΠΗΤΗ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Η ΟΧΙ ?¨ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?¨ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ?¨

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    η Κυρία Νικολάκου τα θέλει μονα ζυγα δικα της. Θέλει προφανως το Γιαννακούρα βουλευτή Αρκαδίας για να στηριχτει στη συνεχεια ο Τατουλης ως υποψηφιος Περιφερειαρχης . Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια . Με εναν βουλευτή φιλοτατουλικο θα εξασφαλισουν νομιζουν τη στηριξη του Πασοκ για την Περιφερεια. Κουνια που σε κουναγε κυρια μου. Το πασοκ έχει πρόδρο, εχει αρχες, εχει οργανα , εχει κεντρικη επιτροπη. Αν ο Γιαννακουρας θελει να ειναι υποψηφιος βουλευτης να αποκοψει τον ομφαλιο λωρο του απο τους Τατουληδες .Αλλιως θα περασει απο την πηγή και νερό δεν θα πιει. Θα μείνει στην απέξω. Ο Οδυσσέας ειναι σοβαρός πολιτικός , εχει τεκμηριωσει τους λογους που θα πρεπει να ακολουθησει ο Γιαννακουρας για απεξαρτηση απο το Τατουλισταν. Να καταδικασει την μυνηση του Μπουλουκου ο Γιαννακουρας. Ο πατερούλης ο Πετράν γιατι δεν μιλάει εχει παθει αφωνια τελευταια. Τωρα να πατε να ζητησετε γονατιστοι στηριξη απο το Σπιρτζη αλλα προσοχη με το άγριο. χα χα χα . Ουτε οι Συριζαιοι θα πονταρουν σε κουτσο άλογο βέβαια. Οποτε Ντινουλα παλι στη γυρα θα βγειτε για συμμάχους-κορόιδα. Στερεψαν οι δεξαμενες με τις εφεδρειες. Θα σας κανει ο Βλάσης χαλκομανίες. Θα βλεπετε τη σκονη του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...