Ναύπλιο | Προσωρινά κρατούμενος ο σάτυρος ιερέας
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο σάτυρος ιερέας που έστελνε χυδαία βίντεο στον 12χρονο. Με τη διαδικασία αυτόφωρου προσήχθη στα δικαστήρια Ναυπλίου ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης, ο οποίος υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας και συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ο ιερέας ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr.
Παρά το αίτημα της υπεράσπισης, να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος έως την εκδίκαση της υπόθεσης, η Έδρα μετά από πρόταση της κυρίας Εισαγγελέως αρνήθηκε και ζητήθηκε την προσωρινή του κράτηση.
Ο 40χρονος ιερέας δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι το άσεμνο βίντεο ήθελε να το στείλει σε κάποιον άλλον και όχι στο ανήλικο.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Αρκάς Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη
- Επίσκεψη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Δεκαζειο Γηροκομείο και ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Μαντινείας (εικόνες)
- Μελωδίες, κάλαντα και γιορτινές ευχές γέμισαν την Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο Γορτυνίας
- Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)






