Ναύπλιο | Ένοχος κρίθηκε ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε αισχρό υλικό σε ανήλικο (vd)
Το πλημμελειοδικείο Ναυπλίου το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου, έκρινε ένοχο τον 40χρονο Αρχιμανδρίτη από την Ερμιονίδα ο οποίος έστειλε το άσεμνο υλικό σε ανήλικο, υπόθεση η οποία είχε ταρακουνήσει ολόκληρη την Ελλάδα.
Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν, ένοχος χωρίς ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου και καταδικάστηκε σε 40 μήνες χωρίς αναστολή. Η υπεράσπιση του ρασοφόρου άσκησε έφεση.
Ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στη δίκη καθώς δήλωσε ασθένεια και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του, ενώ παρόντες ήταν οι γονείς του ανήλικου και στενοί συγγενείς του ιερέα.
Σχετικά Άρθρα
- Το Ωράριο στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσι Ευαγγελιστρίας Τριπόλεως
- ΕΝΦΙΑ τέλος, χωριά… χωρίς κόσμο στην Αρκαδία
- 4ο Φεστιβάλ Τέχνης | Η Καρύταινα μετατράπηκε σε υπαίθριο ατελιέ, τόσο ταιριαστό με το φυσικό της περιβάλλον! (εικόνες)
- ΑΕΚ Τρίπολης - Ποδηλασία | Επιστροφή με 6 χρυσά από την Πάτρα! (εικόνες)
- Με MVP τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη ο Ηρακλής έφυγε νικητής από την Τρίπολη - Παραμένει χωρίς πόντο ο Αστέρας, μεγάλη η δυσκολία στο γκολ
1 σχόλιο
-
Θα παρακαλούσα να με κλείσετε μόνο μαζί του σε ένα δωμάτιο για φουλ "περιποίηση", μιας και κατά δήλωσή του είναι...sexαρτημένος









