Συμβάσεις έργων άνω των 2 εκ ευρώ στην Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας
Εργολαβικές συμβάσεις με τους αναδόχους έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 2 εκ ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα, Πέμπτη 17 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.
Επίσης, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 124.800 ευρώ, για έργα αναπλάσεων στον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά στα εργολαβικά συμφωνητικά που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας αυτά αφορούν στην αποκατάσταση της εθνικής οδού 74 Τρίπολη – Πύργος, α) στο τμήμα από Καρκαλού έως Σταυροδρόμι, έργο με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ και β) στο τμήμα από Σταυροδρόμι μέχρι τα όρια της Αρκαδίας με την Ηλεία, έργο με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ.
Εξ άλλου, ο Π. Νίκας υπέγραψε σύμβαση για το προϋπολογισμού 30.000 ευρώ έργο μετατόπισης των υπόγειων δικτύων ύδρευσης στην είσοδο των Κάτω Δολιανών, λόγω της επικείμενης κατασκευής νέου κόμβου στο συγκεκριμένο σημείο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Οι προγραμματικές συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 124.800 ευρώ, που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε σήμερα με τον δήμαρχο Τρίπολης -ο οποίος έκανε λόγο για εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία του δήμου με την Περιφέρεια- αφορούν:
Η πρώτη σε έργα αναπλάσεων στον Δήμο Τρίπολης, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, και συγκεκριμένα α) επιστρώσεις με ακανόνιστες πλάκες στο Κεφαλόβρυσο (πηγή του ποταμού Τράγου) στην Παναγίτσα και β) επιστρώσεις με μαρμάρινες πλάκες στον προαύλιο χώρο του ναού της Αγίας Αικατερίνης στην Τρίπολη, ενώ η δεύτερη, με προϋπολογισμό 24.800 ευρώ, στην επισκευή και συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Περδικόβρυσης.
Σχετικά Άρθρα
- Η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε την επικαιροποίηση της Κυκλοφοριακής Μελέτης Τρίπολης
- «Οι Λογιστές δεν είναι το Help Desk του Κράτους» | Παρέμβαση του Συλλόγου Λογιστών Αρκαδίας για την αυθαίρετη μεταφορά αρμοδιοτήτων
- Εκδήλωση στο χωριό του Αγίου Βασιλείου Δήμου Τρίπολης | Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα
- Η Γορτυνία σε καθεστώς ομηρίας – Ώρα για πολιτικές αποφάσεις
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Πορεία απόψε στη μνήμη της Βασιλικής – Τι ερευνούν οι Αρχές
2 σχόλια
-
Παναγιώτη ξεμεινες με τον παρακείμενο μαϊντανό στο χέρι και την πέννα στο μελανοδοχείο
Άσε τις μα...... Και μην πολεμάς τον κ. Δημήτρη
Θα τον χρειαστείς -
Για το λιμάνι της Πλάκας δεν βλέπω τίποτα μόνο ψήφους θέλετε .






