Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Πρώτα η Πελοπόννησος" | Δημιουργεί θεματικές επιτροπές και think tanks για να παρεμβαίνει αποφασιστικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο

"Πρώτα η Πελοπόννησος" | Δημιουργεί θεματικές επιτροπές και think tanks για να παρεμβαίνει αποφασιστικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο
Με αφορμή την έναρξη των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου η παράταξη "Πρώτα η Πελοπόννησος" ευχαριστεί τους πολίτες της Πελοποννήσου για την στήριξη τους.
Δεσμεύεται να τους εκπροσωπήσει επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με προτάσεις και παρεμβάσεις προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας, για λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πελοπόννησος.
 Η πορεία προς το 2030 απαιτεί να αφήσουμε πίσω τις αποτυχημένες πολιτικές του παρελθόντος, να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, τον φυσικό πλούτο, τις ανεξάντλητες δυνατότητες που έχουν οι άνθρωποι της Πελοποννήσου, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και να παραγάγουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα φέρουν ανάπτυξη στον τόπο μας.
Να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση, να κάνουμε χρηστή διαχείριση των υδάτων, να δώσουμε επιτέλους λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων, να βελτιώσουμε τις υποδομές και τους οδικούς άξονες της Περιφέρειας.
 Να σταθούμε δίπλα στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση, στους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους, τους εργαζόμενους στον Τουρισμό και τον Πολιτισμό.
Να αναβαθμίσουμε τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Πελοποννήσου. Η Παράταξη μας "Πρώτα η Πελοπόννησος" δεν σταματάει τη δράση της με το πέρας των εκλογών.
Δημιουργεί θεματικές επιτροπές και ομάδες εργασίας και think tanks με σκοπό να παρεμβαίνει αποφασιστικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο καταθέτοντας προτάσεις και προτείνοντας λύσεις.  Δεσμεύεται να είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων, πάντα δίπλα στον πολίτη”.
Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής
Ιωάννης Σιάτος,
Παναγιώτης Μερμίγκης 
και τα μέλη της Παράταξης

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ........ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ........ΧΕΙΜΩΝΑ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ......... ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι δημοκρατικές δυναμεις της Πελοποννήσου δεν μπόρεσαν να βρουν εναν υποψηφιο κοινης αποδοχής και έγιναν .....αλοιφή !!!! Ενας ρε δεν υπήρχε και κατεβάσετε όλοι μαζί ! Και το Πασοκ και ο Συριζα και οι Οικολογοι και η ομαδα του Πετράκου και η Ανταρσία ! Θα σαρωνάτε ! Και τωρα ψελίζετε αρρητα ρηματα ! Μπουνταλάδες ολοι σας. Ο Κωσταντινόπουλος ήθελε να κατεβει μονο του το Πασοκ και βγάλανε δυο ασχετους με την πολιτική ! Οι συριζαιοι παλι το ίδιο θελανε μοναχικη καθοδο και βγαλανε τρεις ( και ο κουκος) απολιτικοι και τουτοι , η Οικλογα δεν κατάλαβε νομιζε οτι ακομη είναι απλή αναλογική και ελπιζει με 1% ήθελε έδρα στους 45, ο Πετράκος χαμενος στο υπερπεραν και στον Γιανη με ενα ν, και ο Ανταρσιας στο κοσμο του !!!!!! Τους σαρωσανε οι νεοδημοκρατες ( Πτωχός και Τατούλης ) και τωρα κλαινε στο χυμενο γάλα και κάνουν ταχα και σχέδια χωρίς αντίκρισμα! αντίσταση του πωπού λέγεται αυτή ! χωρίς ψήφους νομίζουν οτι κυβερνανε ! Ρε πάτε καλά !!!!!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    23:08 Σωστός, μόνο η ενότητα τών δημοκρατικών δυνάμεων θα φέρει αποτέλεσμα. Όπως γίνεται τώρα στον Δήμο Αθηναίων με τόν Δούκα καί τόν Ζαχαριάδη. Απλά πράγματα, πρόσωπα κοινής αποδοχής κλπ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ. ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΙΣΑΙ . ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΑΤΕ . ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΝ ΕΚ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ (ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ !!!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΧΩΡΙΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ . ΑΚΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑΤΑ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...