Με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας συναντήθηκε ο Πτωχός
Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Ο σχεδιασμός και τα χρονοδιαγράμματα των έργων που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης καθώς και η στρατηγική αξιοποίησης των πόρων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσαν τα κυριότερα θέματα που κυριάρχησαν στην ατζέντα της συζήτησης.
Ο Δημήτρης Πτωχός είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στον κ. Παπαθανάση τους κύριους πυλώνες του αναπτυξιακού προγράμματος της Περιφέρειας για τη χρονική περίοδο 2024 έως 2028, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα έργα που αφορούν όλες τις περιφερειακές ενότητες.
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: «Οι μάσκες έπεσαν, η παράταξη του κ. Σμυρνιώτη με δικολαβίες θέλει να καθυστερήσει το έργο»
- Οι Απόκριες γέμισαν χαμόγελα στην Παιδιατρική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής ο Λεωνίδας Λαμπρόπουλος
- Πρόβλημα με τον δρόμο στην είσοδο του χωριού Καστράκι Γορτυνίας
- Ρωγμές στο δρόμο από Νεοχώρι προς Χώρα Γορτυνίας






