Ναύπλιο | Συνθήματα για τον Μίχο στα γραφεία της ΝΔ
Τρίτη επίθεση δέχθηκαν από αγνώστους τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Μαρτίου, ενώ αυτή τη φορά στόχος ήταν και τα δικαστήρια Ναυπλίου.
Οι δράστες έγραψαν με μπογιές συνθήματα, κατά της Ν.Δ., του Μίχου για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης και για την τραγωδία στα Τέμπη.
Να υπενθυμίσουμε πως τα συγκεκριμένα γραφεία της Ν.Δ. έχουν γίνει στόχος επίθεσης και κατά το παρελθόν στις 9 Ιουνίου του 2023 και με πιο προστάτη επίθεση στις 19 Φεβρουαρίου του 2024 όπου είχαν σπάσει άγνωστοι τα τζάμια.
Στα συγκεκριμένα γραφεία συστεγάζεται και η ΔΕΕΠ Αργολίδας όπου πραγματοποιεί συσκέψεις σε τακτικά διαστήματα.
Στο σημείο βρέθηκε μετά από ενημέρωση νωρίς το πρωί ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς.
Σχετικά Άρθρα
- Ντοκιμαντέρ για την Τσακώνικη Διάλεκτο υπογράφει ο σκηνοθέτης Στάθης Ρέππας - Την Δευτέρα του Πάσχα στο Κανάλι της Βουλής!
- Νεαρός χορευτής έκλεψε την παράσταση με λεβεντιά στο πασχαλινό γλέντι της Τρίπολης (vd)
- Πάσχα στην Τρίπολη | Η πλατεία Άρεως μετατράπηκε σε μια μεγάλη αγκαλιά! (εικόνες)
- Δευτέρα του Πάσχα στην Αγία Τριάδα στο Σέχι
- Κορινθία | Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου και τραυματίστηκε στο μάτι 24χρονος από «σαΐτα»







.webp)
.webp)
.webp)
.webp)
.webp)
.webp)
.webp)
.webp)
.webp)