Ανησυχία για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ερώτηση από τη Λαϊκή Συσπείρωση
ΘΕΜΑ: Πορεία προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η πορεία του προγράμματος αντιμετώπισης των κουνουπιών αποτελεί ζήτημα υπεράσπισης της Δημόσιας Υγείας, αφορά την καταπολέμηση σοβαρότατων νόσων που η εξάπλωσή τους σχετίζεται με αυτά.
Οι κλιματικές συνθήκες για τους μήνες Μάρτη, Απρίλη δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για τη ραγδαία εξάπλωση των κουνουπιών.
Με την εισβολή των καλοκαιρινών συνθηκών ήδη από τα τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου, με ένα Μάρτη με θερμοκρασίες να καταγράφουν υψηλό ρεκόρ 15ετίας, με το χειμώνα του 2023-2024 να αποτελεί το θερμότερο καταγεγραμμένο χειμώνα στην Ελλάδα, ανησυχούμε για την πορεία του προγράμματος.
Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις, καταγγελίες και έντονη ανησυχία από κατοίκους σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου.
Ζητάμε να συζητηθεί σαν θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο .
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
της Λαϊκής Συσπείρωσης
Κελλάρης Γιάννης
Σχετικά Άρθρα
- Γορτυνία | Τα άγνωστα κρησφύγετα - σπηλιές επί τουρκοκρατίας στους βράχους του Λάδωνα (vd)
- The Voice of Greece | Στην επόμενη φάση ο Ιωάννης Παυλόπουλος με τους Streeters (vd)
- Αρκαδία | Το ημερολόγιο εκδηλώσεων (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Τυρός | Το «Παλιέ Σκολείε» επέστρεψε! (εικόνες)
- Ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Νίκες για Τεγέα, ΑΟ Νέων και Βρασιές






