Δρέπανο Αργολίδας | Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου (vd)

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών δελτίων, μαθηματικού, πολιτικού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών Γιάννη Καλλιάνου, έγινε στην γενέτειρά του, στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας, λίγο έξω από το Ναύπλιο, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου 2024.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος έχασε τον πατέρα του μέσα στο νοσοκομείο Αττικόν μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.
Ο ίδιος ο βουλευτής είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, καταγγέλλοντας τον τρόπο με τον οποίο -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- τον αντιμετώπισαν οι γιατροί στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Δηλώνει μάλιστα ότι θα προσφύγει ο ίδιος και η οικογένεια του άμεσα στη Δικαιοσύνη.
Tags:
Γιάννης Καλλιάνος,Σχετικά Άρθρα
- Επίσημο - ΦΕΚ | Διοικήτρια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο η Εύη Παπαγεωργίου - Στη Σπάρτη η Πέρρυ Τρουπή
- Βανδαλίστηκε η μικρή ελεύθερη βιβλιοθήκη στο πάρκο Φιλοδένδρων
- Τα παιδιά “αγκάλιασαν” τον Θερινό Κινηματογράφο του δήμου Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)
- Οδοιπορικό προς τη Μονή Παναγίας Κολοκοτρώνη
- "Το Νόημα" | Νέο τραγούδι από τον Κωνσταντίνο Τσελά! (vd)