Αιτήσεις για το εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση"
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το εξ αποστάσεως Διϊδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση" ακαδ. έτους 2024-25.
Το εξ αποστάσεως Διϊδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25.
Το ΔΔΠΜΣ διοργανώνεται από τα Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (επισπεύδον τμήμα), Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Σκοπό του ΔΔΠΜΣ «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» αποτελεί η παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και η ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων από τους συμμετέχοντες φοιτητές, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και τις προκλήσεις των φορέων της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Το πρόγραμμα είναι εντατικό διάρκειας 1 έτους [δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα μαθημάτων και θερινή περίοδος για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας] και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» με τις ακόλουθες ειδικεύσεις:
α) Ανάπτυξη και Προγραμματισμός
β) Οικονομική Λειτουργία
γ) Κοινωνική Πολιτική
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Ιουνίου 2024
Περισσότερες πληροφορίες: http://tpaa.pedis.uop.gr/
Σχετικά Άρθρα
- Άμεση συνάντηση με την Κυβέρνηση ζητά η Γορτυνία για το δρόμο "Τρίπολης - Πύργου" - Δεν αποκλείονται συγκεντρώσεις και κλείσιμο δρόμων!
- Λαμπρός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου (εικόνες)
- Άστρος | Φιλικός αγώνας μνήμης για να στηριχθεί το έργο της Φλόγας (εικόνες)
- Έντονη συζήτηση για τον Βιολογικό Καθαρισμό Βυτίνας – Υπάρχει υπερφόρτωση, πρέπει να γίνει τριτοβάθμιος αλλά ... δεν υπάρχει 1.500.000 €!
- Σαν σήμερα | Ο "τελικός της ντροπής" με τον Ολυμπιακό και η κλοπή Κυπέλλου από τον Αστέρα (vd)






