Συνάντηση Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη
Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για τη διοργάνωση summer camps, που θα προσφέρουν πλούσιες εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες στους νέους της Περιφέρειας.
Επίσης, τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων, ενώ αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών, την προώθηση καινοτόμων προγραμμάτων και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών.
Σχετικά Άρθρα
- «Επικίνδυνο σημείο λόγω μη ορατότητας οχημάτων στην Βυτίνα»
- Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα | Μιχόπουλος: "Nιώθω περήφανος που βλέπω την Μεγαλόπολη ζωντανή, φιλόξενη και γεμάτη χαμόγελα"
- Η αυλαία του 5ου Φεστιβάλ Τσακωνιάς έπεσε στον Άγιο Ανδρέα (εικόνες)
- Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος στο Παλαμάρι Γορτυνίας (εικόνες)
- Υπό έλεγχο η φωτιά στο χωριό Άγιος Βασίλειος, κοντά στην Τρίπολη






