Προχωρά η δημοπράτηση για τη συντήρηση του δρόμου από την Αλωνίσταινα προς τη Βυτίνα
Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου, με την παρουσία τόσο των μελών όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, παρουσίασε μια σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν την Περιφέρεια και τις επιμέρους Περιφερειακές Ενότητες.
Κατά τη συνεδρίαση, εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκαν και έκτακτα ζητήματα, όπως η πρόοδος και η διαχείριση έργων σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας.
Στην Αρκαδία, προχωρά η δημοπράτηση για τη συντήρηση του δρόμου από την Αλωνίσταινα προς τη Βυτίνα, ένας δρόμος κρίσιμης σημασίας για τους επισκέπτες της ορεινής Αρκαδίας, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο.
Σχετικά Άρθρα
- Αετοί Γορτυνίας | 5η η Ασημίνα Τσιάπα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ju Jitsu (εικόνες)
- Φωτογραφία με νόημα από τον Πέτρο Τατούλη | Τα πρόσωπα και τα πολλαπλά μηνύματα!
- Μία ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ο Αστέρας Τρίπολης!
- Στην Αθήνα παρουσιάστηκε ο Ψηφιακός Αρχειακός Τόπος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (εικόνες)
- Αντιπεριφερειάρχης Μανδρώνης: "Τιμή στους Ήρωες της 25ης Μαρτίου και Προστασία της Πατρίδας"
2 σχόλια
-
Μπράβο επιτέλους να γίνει αυτό το έργο που το είχε ανάγκη η περιοχή .Συγχαρητήρια στον κύριο Μανδρωνη.
-
Nα το δουμε και να μη το πιστεψουμε αφου εχουμε σπασει πρωτα τα αυτοκινητα μας






