Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν θέλουν Τατούλη: «Στα κάγκελα» οι Νεοδημοκράτες – «Βράζει» η βάση της ΝΔ σε Αρκαδία και Πελοπόννησο!

Δεν θέλουν Τατούλη: «Στα κάγκελα» οι Νεοδημοκράτες – «Βράζει» η βάση της ΝΔ σε Αρκαδία και Πελοπόννησο!

Αρνητικό είναι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το (πολύ πιθανό, πλέον) ενδεχόμενο το κόμμα τους να στηρίξει την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για τις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου.

Τα τηλέφωνα σε πολιτικά και κομματικά γραφεία τόσο στην Αρκαδία, όσο και σε άλλους νομούς, έχουν κυριολεκτικά «σπάσει» από κόσμο που οργισμένος ζητά να μην στηριχθεί αυτή η υποψηφιότητα και το κόμμα να κατεβάσει δικό του υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Δεν είναι τυχαία η πρόσφατη δήλωση του Ανδρέα Λυκουρέντζου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης όταν είπε –σε χαμηλούς τόνους, είναι αλήθεια- ότι άποψη του είναι ότι η ΝΔ πρέπει να κατεβάσει ένα δικό της πολιτικό στέλεχος και να διεκδικήσει τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές…

Ανάλογο κλίμα επικράτησε και στην πρόσφατη μεγάλη συγκέντρωση της ΝΟΔΕ που έγινε στην Τρίπολη.

Το περίεργο είναι ότι ενώ μέχρι κάποια στιγμή η ΝΔ «μέτραγε» μέσα από δημοσκοπήσεις και συζητούσε με διάφορα πρόσωπα που θα μπορούσαν να μπουν μπροστά σε αυτή την προσπάθεια και μάλιστα φαινόταν ότι είχε πάρει την απόφαση να συγκροτήσει δικό της ψηφοδέλτιο, ξαφνικά αυτό άλλαξε και η πιθανότητα στήριξης του Πέτρου Τατούλη έγινε πλέον πιο πιθανή από ποτέ!

Στη βάση αυτό που ακούγεται είναι ότι «εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το παρελθόν» και θυμίζουν ότι ο Πέτρος Τατούλης έφυγε από τη ΝΔ μετά από μία σφοδρή σύγκρουση με τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και μετά συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές καταβαίνοντας απέναντι από τον υποψήφιο της ΝΔ.

Σύντομα, όλα θα ξεκαθαρίσουν με το πιθανότερο τη ΝΔ να στηρίζει χωρίς «χρίσμα» τον Τατούλη, βάζοντας δικούς της ανθρώπους σε καίρια πόστα της Νέας Πελοποννήσου (π.χ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας;).

Αν τελικά, καταφέρουν στο κυβερνών κόμμα να ηρεμήσουν τον «δικό τους» κόσμο ή όχι, αυτό θα φάνει στην πράξη… Πάντως, το κλίμα μόνο ενωτικό δεν είναι και δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και αποχωρήσεις από το κόμμα, αν τελικά στηριχθεί ο Τατούλης!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...