Επιτροπές Αγώνα ετοιμάζουν επίσκεψη στο περιφερειακό συμβούλιο για να πουν "όχι" στο εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών
Οι Επιτροπές Αγώνα για τη σωτηρία του Μαινάλου και του Πάρνωνα από την επέλαση των επιχειρηματικών ομίλων των ΑΠΕ καλεί το λαό στη συγκέντρωση που οργανώνουν εργατικά σωματεία και μαζικοί λαϊκοί φορείς ενάντια στη καύση απορριμμάτων για παραγωγή ενέργειας.
Είναι πρόκληση κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι να βαφτίσουν ΑΠΕ και πράσινη ανάπτυξη την καρκινογόνα καύση απορριμμάτων που παράγει επικίνδυνους αέριους ρύπους και μικροσωματίδια, που μολύνουν τον αέρα, το έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, μολύνοντας και την τροφική αλυσίδα.
ΟΛΟΙ τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη στις 4 μμ. στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στη Τρίπολη Καλαμάτας 113 στην αίθουσα του ΟΕΒΕΑ όπου θα συζητηθεί η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δημιουργία εργοστασίου καύσης απορριμμάτων.
Tags:
Επιτροπή Αγώνα για τη Σωτηρία του Πάρνωνα, Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του Μαίναλου και Λύκαιου Όρους,Σχετικά Άρθρα
- Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι του Αγιάννη στα Άνω Καλύβια Κερπινής (εικόνες - βίντεο)
- Το Τσακώνικο Μνημόσυνο στη Βασκίνα Αρκαδίας (εικόνες)
- «Τίτλοι τέλους» για το κατάστημα της ΔΕΗ στο Άστρος
- Στον Άγιο Πέτρο ζητούν χρονοδιάγραμμα και πράξεις για τα έργα στο Ναό των Αγίων Αποστόλων
- Μουγκοπέτρος: «Ήταν λάθος μου είχα πιει δύο ποτάκια παραπάνω» (vd)






