Προβλήματα από την κακοκαιρία στον αυτοκινητόδρομο Μορέα
Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα, στο τμήμα που συνδέει την εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης , εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει τη Μεσσηνία και την Αρκαδία. Κλειστός έμεινε για περιορισμένο χρονικό διάστημα ο αυτοκινητόδρόμος στο ύψος των Παραδεισίων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ρέμα που βρίσκεται παράλληλα με τον δρόμο υπερχείλισε, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το οδόστρωμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, του αυτοκινητόδρομου . Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πληρώματα της Τροχαίας, ενώ ορισμένα αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί μέσα στα νερά. Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια, ενώ οι αρχές καλούν τους οδηγούς να αποφεύγουν την κίνηση στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μέχρι να ολοκληρωθούν οι ενέργειες άντλησης των υδάτων και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Σχετικά Άρθρα
- Ο Άη Βασίλης φέτος ξεκινά από το Λεβίδι..
- ΕΚΤΑΚΤΟ | Βλάβη και διακοπή νερού σε περιοχές της Τρίπολης
- Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Βασιλείου | Η ανακοίνωση για παραμονή και Πρωτοχρονιά 2026
- Πρώτη του έτους στη Μονή Καλτεζών
- Ισχυρή αστυνομική παρουσία στον Κοσμά – Διαμαρτυρία κατοίκων για τις ανεμογεννήτριες (vd)
1 σχόλιο
-
Τι λες ρε παιδί μου πάλι φταίει κάποιος άλλος και όχι η Περιφέρεια, Ο Δήμος και ο ΜΟΡΕΑΣ που μόνο διόδια ξέρει να παίρνει






