Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ομόφωνα υπέρ Βουδούρη τάχθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ!

Ομόφωνα υπέρ Βουδούρη τάχθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ!
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε ομόφωνα την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για τις περιφερειακές εκλογές.
Ομόφωνη ήταν η στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για τις περιφερειακές εκλογές.
H συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ που διεξήχθει στις 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη «επισφράγισε με τρόπο ρητό και αποφασιστικό την παγιωμένη πεποίθηση πως η εκλογική μάχη που ξεκινά, θα οδηγήσει στην ανατροπή του φαύλου “συστήματος Τατούλη”, της πιο ακραίας μνημονιακής νεοφιλελεύθερης και αδιαφανούς πολιτικής στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης».
«Μόνο έτσι θα υπάρξει πραγματική ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, προς όφελος των κατοίκων και όχι των συμφερόντων, διαμορφώνοντας κατάλληλες συνθήκες για όλους και ειδικά για τους νέους, τα όνειρα των οποίων συνθλίβονται από τις αδιέξοδες πολιτικές λιτότητας που επιβάλει η τρόικα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να βρίσκεται την Τετάρτη στην Τρίπολη, σε ευρεία σύσκεψη όπου θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα της προεκλογικής εκστρατείας, που θα οδηγήσουν σε νίκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
efsyn.gr

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...