Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκατομμύρια για την τουριστική προβολή –«Δώστε τα στοιχεία για να φανεί ποια ΜΜΕ «ταΐζει» η Περιφέρεια» (vd)

Εκατομμύρια για την τουριστική προβολή –«Δώστε τα στοιχεία για να φανεί ποια ΜΜΕ «ταΐζει» η Περιφέρεια» (vd)
Επιμένει η Λαϊκή Συσπείρωση ώστε να δοθούν τα στοιχεία για την τουριστική προβολή της Πελοποννήσου.
"Η κ. Νικολάκου είπε ότι τα στοιχεία είναι στη διάθεση μας και να πάμε να τα πάρουμε" δήλωσε ο Βαγγέλης Γούργαρης σε σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, αναφέροντας ότι "η κυρία Νικολάκου δήλωσε ότι έχει δοθεί μόνο το 5% των χρημάτων (δηλαδή 300.000 ευρώ), στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο ο κ. Τατούλης είπε ότι έχουν διατεθεί 700.000 ευρώ, τώρα ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέματα θα φανεί μόλις δοθούν τα στοιχεία, αλλά έχω την εντύπωση ότι και οι δύο λένε ψέματα".

Ζητούν ειδικότερα στοιχεία για τις πρόχειρες προσφορές, γιατί εκεί θα φανεί τι γίνεται πραγματικά, αλλά και στοιχεία για το ποιά μέσα μαζικής ενημέρωσης "ταΐζει" η περιφέρεια.
Μάλιστα αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο δημοσίευμα εφημερίδας (που παραδόθηκε στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ, με τίτλο "Ούτε ένα ευρώ δεν κόστισαν στους πολίτες οι στοχευμένες ενέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίες έκαναν τον τόπο μας μέσα σε δύο μόλις χρόνια ανταγωνιστικό προορισμό για τον τομέα του τουρισμού. Η Πελοπόννησος έγινε της μόδας..."), η οποία γράφει για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά η άποψη των ιδίων δεν έχει καταγραφεί.
Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει μεταβεί στα γραφεία της εταιρίας "Πελοπόννησος Α.Ε." για την υποβολή σχετικής αίτησης, ώστε να παραλάβουν τα στοιχεία, τα οποία πιστεύουν τελικά να πάρουν και να αποκαλυφθούν πολλά μέσα από αυτά. "Δεν φτάνουν αυτά τα επικοινωνιακά της κυρίας Νικολάκου, ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα, ποιοί, που πήγαν τα χρήματα, για ποιό σκοπό, τι έργο έχει παραχθεί", είπε χαρακτηριστικά.

Β.Π.

* Το «Καλημέρα Αρκαδία» είναι υπέρ της δημοσιοποίησης όλων των στοιχείων για πληρωμές που αφορούν διαφημίσεις σε ΜΜΕ και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την δημοσίευση αυτής της λίστας…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...