Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μετά τις αντιδράσεις … «μαζεύτηκε» ο Βουδούρης για το διαγωνισμό των σκουπιδιών!

Μετά τις αντιδράσεις … «μαζεύτηκε» ο Βουδούρης για το διαγωνισμό των σκουπιδιών!
Στις 7 Μαρτίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και είπε για το ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, ότι αν κερδίσει τις εκλογές, δεν θα ακυρώσει το διαγωνισμό, αλλά θα ελέγξει κάθε σκοτεινή πτυχή του, ενώ τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος με συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όταν εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον.
 
Λίγες ημέρες μετά (13 Μαρτίου) και μετά από τις αντιδράσεις που μεσολάβησαν για αυτές τις δηλώσεις, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έκανε στροφή, μιλώντας ξεκάθαρο για σκάνδαλο και συγκεκριμένα είπε σε συνέντευξη τύπου από την Τρίπολη … «Για τα σκουπίδια πάρθηκαν αποφάσεις ερήμην των κατοίκων, έγιναν διαβουλεύσεις κατόπιν εορτής, στην ουσία μιλάμε για σύμπραξη που μόνο σύμπραξη δεν είναι αφού το δημόσιο βάζει τα χρήματα κι ένας ιδιώτης παίρνει τα κέρδη. Αυτό είναι απαράδεκτο. Εμείς δεν θα δεχτούμε μία σύμπραξη εις βάρος των κατοίκων της Πελοποννήσου.
…Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που είναι πολιτικό σκάνδαλο και σκάνδαλο ουσίας είναι αυτό με τα σκουπίδια. Όταν δεν κάνεις καμία διαβούλευση και προχωράς σε μια ανάθεση που γίνεται με δημόσια χρήματα και τα κέρδη πάνε σε έναν ιδιωτικό φορέα. Θα παλέψουμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της σύμβασης να ανατραπούν».
Είναι προφανές ότι ο Οδυσσέας Βουδούρης έκανε μία ξεκάθαρη στροφή στη στάση του για το θέμα αυτό, θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο...

1 σχόλιο

  • παπαδοπουλος
    παπαδοπουλος Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτε λετε αληθεια κυριε Βουδουρη.στην πρωτη σας συνεντευξη στο δημοτικο ραδιοφωνο η τωρα?Μηπως σας ηπαν οτι αντιδρανε ακομη και η δικη σου που τους ξεφτιληζεις τοσο νωρις, και τα λες αυτα τωρα να μαζεψεις τα ασυμαζευτα?Η μηπως εξηπερετης τα ιδια συμφεροντα που εξηπερετη και ο Τατουλης?Θα δουμε και αλλα αδειασματα των θεσεων του ΣΥΡΙΖΑ και τον Νομαρχειακων οργανωσεων απο τον Βουδουρη.Ειναι συνεργασια ανευ αρχων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...