Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Καρφιά» Τατούλη για τον συνδικαλιστή Μανώλη και τον … αλεξιπτωτιστή Βουδούρη! (vd)

«Καρφιά» Τατούλη για τον συνδικαλιστή Μανώλη και τον … αλεξιπτωτιστή Βουδούρη! (vd)
Σοβαρότητα και νηφαλιότητα στην προεκλογική περίοδο από εκείνους που θέλουν να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενους στους συνυποψήφιους του για τις περιφερειακές εκλογές.

Μεταξύ άλλων, είπε…

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ: «Είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο από παλιά.… Η ηθική δεν ήταν να παίρνω υπερωρίες και επιδοτήσεις ως συνδικαλιστής, ηθική δεν είναι να κάνω τα πάντα για τον πλουτισμό, αυτή είναι η διαφορά μας. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εσείς τι φαντάζεστε, εάν κάτι δεν ήταν ηθικό και νόμιμο θα το υπέγραφα εγώ προσωπικά;»

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ: «Περίμενα μεγαλύτερη σοβαρότητα, τιμώ τον Πετράκο και τον Πατσαρίνο γιατί ήταν σταθεροί στις απόψεις τους, δεν διαπραγματευτήκαν να αλλάξουν τη θέση τους στη βάση της πολιτικής συγκυρίας. Ο Βουδούρης ακόμα δεν πάτησε στην Πελοπόννησο, έχει κάνει πάρα πολλές κωλοτούμπες, ειδικά στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Είπε ότι δεν θα ακυρώσει το διαγωνισμό, πηρέ θέση υπέρ των ΣΔΙΤ.

Στην αμέσως επόμενη αναφορά του έβαλε ο θέμα έλεγχου ενός διεθνούς διαγωνισμού, πρόκειται για παραλογισμό γιατί θα έπρεπε τουλάχιστον να γνώριζε τη διαδικασία, δηλαδή ότι κανέβνας διεθνής διαγωνισμός δε μπορεί να εξελιχθεί αν δεν έχει γίνει έγχος. Χθες ο εκλεκτός του Τσίπρα, ακροβατώντας γυρίζει πάλι και λέει ότι θα ακυρώσει το διαγωνισμό και θα ακυρώσει και τα ΣΔΙΤ, είναι σοβαρό ζήτημα αυτό. Ο εκλεκτός του Τσίπρα είναι αλεξιπτωτιστής, δεν έχει ζήσει στην περιφέρεια μας. Δε μπορεί να λέει για ημιτελή έργα, ότι έπεσαν οι δρόμοι, όταν γνωρίζετε ότι αυτά ήταν έργα που παραλάβαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις».

Κατέληξε τονίζοντας ότι "δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει σε κίνδυνο, όσα έχουμε καταφέρει με τόσο κόπο στην Περιφέρεια"  και είπε ότι "οι πολίτες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν".

B.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...