Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Κανένα από τα παιδιά μου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, τα αδέρφια μου ασχολούνται πολλά χρόνια με τεχνικά έργα» (vd)

«Κανένα από τα παιδιά μου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, τα αδέρφια μου ασχολούνται πολλά χρόνια με τεχνικά έργα» (vd)
Για τη συζήτηση που γίνεται σχετικά με έργα που γίνονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στα οποία συμμετέχουν τεχνικές εταιρείες που έχουν συγγενικά του πρόσωπα, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έδωσε απάντηση στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, λέγοντας:

«Πρέπει να θυμόμαστε και να γνωρίζουμε. Ποιος είχε μιλήσει πριν το 2007 για το νόμιμο και ηθικό; ΕΓΩ. Εγώ έφερα στην πολιτική ατζέντα το νόμιμο και το ηθικό, τότε με τα γεγονότα της συζύγου του Ρουσόπουλου.

Είμαι από τους πολιτικούς που έχει ελεγχτεί περισσότερο από τον καθέναν, ήμουν υποχρεωμένος να δίνω όλα τα στοιχειά της δραστηριότητας μου και δεν έχει βρεθεί κανένα απολύτως ψεγάδι. Μάλιστα τότε είχα ελεγχτεί από όλους τους μηχανισμούς, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.

Η οικογένεια μου, κανένα από τα παιδία μου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος. Τα αδέρφια μου εδώ και πολλά χρόνια ασχολούνται με τεχνικά έργα, ιδιωτικά και δημόσια και δίνουν μάχη για να επιβιώσουν σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η ηθική είναι ταυτίσιμη με την αποτελεσματικότητα».
 
B.Π.
 

5 σχόλια

  • ΝΟΗΜΟΝ ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΝΟΗΜΟΝ ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Πελοπόννησος είναι μικρή και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ένα άνθρωπο που από το 1990 είναι ο δικός μας ΠΕΤΡΟΣ κάθε μέρα. Που ξέρουμε το σπίτι που μένει στο χωριό του το Καστρί αλλά και τον τρόπο που ζει. Μόνο πλούσιος δεν έχει γίνει ο Πέτρος. Ας μας πει κάποιος συγκριτικά ποιος πολιτικός έκανε περισσότερα πράγματα από αυτά που έκανε ο Πέτρος αυτά τα 3.5 χρόνια για την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα.. Να μας πουν ο κ. Βουδούρης και ο. κ. Μανολης τι έκαναν για την Μεσσηνία και Αργολίδα τα χρόνια που είναι στην Πολιτική. Συγκεκριμένα, αποτέλεσμα, όχι καταγγελίες και διαμαρτυρίες. Στους δυο νομούς αυτή τη στιγμή εκτελούνται έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Στο αεροδρόμια
    της Καλαμάτας εκτελούνται τακτικές πτήσεις απο τρεις αεροπορικές εταιρείες και ο ανάβαλος ξεκόλλησε όταν για δεκαετίες κανείς δεν το είχε καταφέρει. Ας σοβαρευτούμε ...

  • varemenos
    varemenos Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι μια παράληψη ,είναι μια αδικία, είμαι πραγματικά συντετριμμένος .Δεν μπορεί να μην διορίζονται τα παιδιά των πολιτικών και να αρέσκονται σε θέσεις μόνο ειδικών συμβούλων….

  • karxarias
    karxarias Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κατάλαβα δηλαδή μας έκανε χάρη που δεν διόρισε τα παιδιά του;; Πρέπει να του πούμε και μπράβο;;
    Που παμε ωρεεε;;

  • Ρηγας  μπαστουνι
    Ρηγας μπαστουνι Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετράν ο λαός μας λέει όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ξεκαθάρισε τη θέση σου μη μας περνάς για βλάκες.

  • τζετ
    τζετ Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι μονο ειδικοι συμβουλοι με κανα 1500 το μηνα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...