Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πουλοκέφαλος: «Σε πανικό ο κ. Τατούλης, έχει «απώλεια προσανατολισμού»!

Πουλοκέφαλος: «Σε πανικό ο κ. Τατούλης, έχει «απώλεια προσανατολισμού»!
Οι αναφορές Τατούλη σε υπαρξιακά προβλήματα, όσον αφορά τους «4», προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Γιώργου Πουλοκέφαλου, ο οποίος σε γραπτή δήλωση του, αναφέρει:
«Πληροφορήθηκα   έκπληκτος   τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ,στη σημερινή του συνέντευξη , περί υπαρξιακών προβλημάτων, αλλά δεν θα του κάνω τη χάρη να του ανταπαντήσω με τον ίδιο τρόπο.
Όταν οι θέσεις του στερούνται   πολιτικών όρων και επιχειρημάτων ,   η γνωστή και δοκιμασμένη δίοδος διαφυγής για αυτόν είναι   οι χαρακτηρισμοί.   Και αυτό του το αναγνωρίζω , το κατέχει, το είδαμε άλλωστε σε πολλές εκφάνσεις της πολιτικής του διαδρομής.
 
Τον καταλαβαίνω. Ο πανικός πολλές φορές δημιουργεί σαν επακόλουθο «απώλεια προσανατολισμού» και εκεί δεν υπάρχουν διακρίσεις.
Το ψυχικό απόθεμα ή το έχεις ή δεν το έχεις! Και αυτό ο κ. Τατούλης   δεν το έχει!
 
Με εμμονή στις αρχές μου , τον αφήνω στην «λογιστική του κοσμογονία» με μία όμως απαραίτητη υπενθύμιση , καταστάλαγμα   από τη σοφία του λαού μας.
 
Όποιος σπέρνει ανέμους , θερίζει θύελλες.
Στα μαρμαρένια αλώνια, λοιπόν   κ. Τατούλη!»

1 σχόλιο

  • αγαπω τον τοπο μου
    αγαπω τον τοπο μου Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΔΕΣ.ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΣΤΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ...ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΤΕ...ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΦΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΑΓΑΠΟΥΛΑ.....(ΠΟΥΛΑ!!!!) ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΦΑΝΕΡΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...