Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κινητοποίηση για τα ακριβά διόδια την Κυριακή στον Ισθμό

Κινητοποίηση για τα ακριβά διόδια την Κυριακή στον Ισθμό
Φορείς και συλλογικότητες απεύθυναν ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον λαό και αναφέρουν ότι «στις 6/2/2014 η κυβέρνηση, κάνοντας άλλο ένα δωράκι στους μεγαλοεργολάβους, προχώρησε σε αύξηση του αντίτιμου των διοδίων σε όλη τη χώρα παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις ότι δεν σκοπεύουν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια.
Πέρα από τη φορολογική αφαίμαξη και τη δραστική μείωση των μισθών με την ταυτόχρονη διατήρηση των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης στα ύψη, οι αυξήσεις των διοδίων είναι εξωφρενικές συγκρινόμενες με την παρεχόμενη υπηρεσία. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι δρόμοι του εθνικού δικτύου της χώρας μας στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν ούτε καν ως επαρχιακοί. Το οδόστρωμα είναι κακής ποιότητας και αυξημένης επικινδυνότητας με σαμαράκια, μπαλώματα, λακκούβες, ανάποδες κλίσεις και εντελώς ανακόλουθη σήμανση. Κορωνίδα του αίσχους αποτελεί η Κορίνθου-Πατρών που τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο και παρόλα αυτά, οι οδηγοί που τη χρησιμοποιούν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τα 3,10€. Η λέξη «εμπαιγμός» είναι υπερβολικά λίγη.
Τα σωματεία μας, ανταποκρινόμενα σε ένα αίτημα, θέλουμε να πιστεύουμε του συνόλου του Κορινθιακού λαού, βρέθηκαν ήδη 2 φορές και συζητήσανε πάνω στο ζήτημα. Παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε σε συντονισμό τα άλλα σωματεία, ενώσεις πολιτών, συλλογικότητες, μαζικούς φορείς κτλ της Κορινθίας την Τετάρτη 19/03/2014, 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου ώστε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το πλαίσιο και τη μορφή κινητοποιήσεων για αυτό το ζήτημα με ορίζοντα μια μεγάλη κινητοποίηση στα Διόδια του Ισθμού 30 Μάρτη, 15:00.
Όσο δεν αντιδρούμε, τόσα περισσότερα θα υποστούμε !
 Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΝΤ ΑΔΕΔΥ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ - ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΠΕΡΣΕΑΣ»

1 σχόλιο

  • διόδια
    διόδια Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    για τα διόδια λέξη στην αρκαδία; καμία αντιδραση; γουστάρουμε να πληρώνουμε τόσα πολλά για ένα ταξιδι στην καλαμάτα; μπραβο μας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...