Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γόντικας: «Τατούλης, Βουδούρης και Μανώλης αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα»!

Γόντικας: «Τατούλης, Βουδούρης και Μανώλης αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα»!
Για «κωμικοτραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, μίλησε ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας, ο οποίος είπε ότι «δείχνουν τον εκφυλισμό στον οποίο έχει επέλθει η παράταξη του κ. Τατούλη που στηρίζουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Αντί να λύσουν στην παράταξή τους ζητήματα που τους αφορούν, ήρθαν στο ΠεΣυ, με ευθύνη της ηγετικής τους ομάδας (Τατούλης, Χειβιδόπουλος, Νικολάκου…) και για τέσσερες ώρες οι πιο θερμόαιμοι, έβριζαν τους μέχρι χθες συνοδοιπόρους τους και τους στόλιζαν με χαρακτηρισμούς, καρφιά και υπονοούμενα.
Αποδεικνύεται και από αυτά τα εκφυλιστικά φαινόμενα ότι, από την «κρεατομηχανή» του κ. Τατούλη και όσων λειτουργούν αυταρχικά για να υλοποιηθεί αντιλαϊκή πολιτική, δεν γλυτώνει κανείς».
Ενώ, πιο μετά, είπε ότι ο κόσμος πρέπει να γυρίσει «την πλάτη στους υποψηφίους Περιφερειάρχες και στα σχήματα που συγκροτούν, αυτοί που αλλάζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου σαν τα πουκάμισα όπως οι κ. Τατούλης-Βουδούρης-Μανώλης και παρουσιάζονται σαν ανεξάρτητοι.
Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ κι ας μην συμφωνούν σε όλα μαζί του. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που είπε την αλήθεια στο λαό, κι επιβεβαιώθηκε».
Δείτε το βίντεο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...