Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννούλη: «Δεν παρασύρεται κανένας από τον ρίψασπη Θεόδωρο Ντάνο»

Γιαννούλη: «Δεν παρασύρεται κανένας από τον ρίψασπη Θεόδωρο Ντάνο»
Απάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου Τρίπολης με τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» Αντωνίας Γιαννούλη προς τον Π.Σ Θεοδωρο Ντανο για τα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), δόθηκε στη δημοσιότητα.
Αναλυτικά, αναφέρεται:
«Με έκπληξη και απορία διάβασα την ανακοίνωση- δελτίο τύπου του Περιφερειακού Συμβούλου και αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Θεοδώρου Ντάνου στα ΜΜΕ της Αρκαδίας σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη θέση της παράταξης την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ.
 
Έχω να πω λοιπόν τα εξής:
Ο κ. Ντάνος μήπως πρέπει πρώτα να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί στους συγχωριανούς του και σε όλους τους Αρκάδες για τους λόγους που την μέρα της επίμαχης συνεδρίασης για τη ΜΠΕ των απορριμμάτων απουσίαζε από αυτήν και την ίδια ώρα κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η ιδιόχειρη επιστολή παραίτησής του.
 
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ντάνο και η παράταξή μας έχουν ξεκάθαρη άποψη η οποία έχει εκφραστεί δημόσια πολλάκις και στα Βαλτετσοχώρια και στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 
Αν λοιπόν ο λαός της Τρίπολης με ψηφίσει και αναλάβουμε την τύχη της ιστορικής Ντρομπολιτσάς να είστε βέβαιος κ.Ντάνο ότι η διαχείριση των απορριμμάτων  της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πάει εκεί που της ταιριάζει. στα σκουπίδια!
 
Δεν παρασύρεται κανένας Τριπολίτης και Αρκάς από τον ρίψασπη και απουσιάζοντα από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σύμβουλο Θεόδωρο Ντάνο. Η θέση της «Μαντινειακής Συμπολιτείας»  για τα απορρίμματα είναι κρυστάλλινη.
 
Μόνο ο κ. Ντάνος και οι συν αυτώ δεν μπορούν να την δουν. Τους αφήνουμε λοιπόν στη μοναξιά τους. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο..;».

1 σχόλιο

  • Ioanis
    Ioanis Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ποιΑ είναι η θέση σας κα ΓιΝουλη για την διαχείρηση των απορριμμάτων ;Ή πρέπει να ρωτήσουμε τα στελέχη του σύριζα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...