Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διακοπή Κυκλοφορίας στην «Κορίνθου – Πατρών»

Διακοπή Κυκλοφορίας στην «Κορίνθου – Πατρών»
Κλειστή θα είναι η Νέα Εθνική Οδός «Κορίνθου - Πατρών», τηνπροσεχήΤετάρτη 14 Μαΐου από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας (Πέμπτη 15 Μαΐου), στο ύψος της Χ.Θ. 102+515 (μεταξύ Κόμβων Αρχαίας Κορίνθου και Κιάτου), προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες κατεδάφισης της Γέφυρας Σαϊτέικων από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).
Για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας θα εφαρμοσθούν καθ’ όλο το ανωτέρω διάστημα ευρείες κυκλοφοριακές παρακάμψεις, ως ακολούθως:
-       Στην κατεύθυνση προς Πάτρα,από το ύψος της Πουλίτσας (Χ.Θ. 100+800) έως το ύψος των ΣΕΑ Κιάτου (Χ.Θ. 103+500),η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το όμορο τοπικό οδικό δίκτυο.Ωστόσοτα φορτηγά μεγάλου μήκους (>13μ)θα πρέπεινα εξέρχονται νωρίτερα, στον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου και μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. να εισέρχονται ξανά στη Νέα Ε.Ο. μέσω του Κόμβου του Κιάτου.
-       Στην κατεύθυνση προς Αθήνα,από το ύψος του Κόμβου Κιάτου (Χ.Θ. 107+320)η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών μέχρι τον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου και εν συνεχεία μέσω του παράπλευρου της ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου θα εισέρχεται σε αυτήναπό τον κλάδο εισόδου του Ημικόμβου Κορίνθου (Χ.Θ. 82+100) προς Αθήνα.
Συνιστάται στους οδηγούςνα αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου.
Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή,τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τησχετική προσωρινή σήμανσηκαι τιςυποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουναυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουνυπομονήσε τυχόν καθυστερήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...