Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκετά θέματα για την Αρκαδία στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

Αρκετά θέματα για την Αρκαδία στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο
Η 6η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Αρκαδία, τα εξής:


1. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Βαγγέλη Γούργαρη με θέμα: Να μην επιτρέψουμε νέες συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων.

2. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Βαγγέλη Γούργαρη με θέμα: Λήψη μέτρων στο ΧΥΤΑ παραπροϊόντων της αποθείωσης της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

3. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Νίκου Πατσαρίνου με θέμα: Τι θα κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον σιδηρόδρομο;

4. Αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων, σύμφωνα με το Κεφάλαιο Γ' του Ν.4250/2014.

5. Προσβασιμότητα και προσπελασιμότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Παρουσίαση έρευνας.

6. Έγκριση Στρατηγικού Σχεδίου Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020 (RIS3).

7. Έγκριση 3ης τροποποίησης Προγράμματος ΚΑΠ έτους 2014 της ΠΕ Αρκαδίας.

8. Έγκριση στρατηγικού σχεδίου και ανάλυσης δράσεων για την υλοποίηση του έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» για το έτος 2014-2015.

9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου με τίτλο: Ανανέωση περιβαλλοντικών όρων, αύξηση δυναμικότητας και εκσυγχρονισμός της μονάδας εκτροφής θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων, σε θαλάσσια έκταση 30 στρεμμάτων στη θέση 'Ορθολίθι' του Δ. Βόρειας Κυνουρίας ΠΕ Αρκαδίας, φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ.

10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου με τίτλο: Λατομείο σχιστολιθικών πλακών στη θέση Κοντοβούνια ή Κορώνη, στο ΤΚ Βελημαχίου, του Δ Γορτυνίας ΠΕ Αρκαδίας, ιδιοκτησίας Βαρουξή Σωκράτη.

11. Έγκριση διάθεσης του κρατικού μηχανήματος ΙΧ Μ.Ε. 28693 διαμορφωτή γαιών, στο Δ. Βόρειας Κυνουρίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...