Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εφαρμογή για κινητά με Αρκαδικές επιχειρήσεις που προσφέρουν εκπτώσεις σε φοιτητές!

Εφαρμογή για κινητά με Αρκαδικές επιχειρήσεις που προσφέρουν εκπτώσεις σε φοιτητές!
Ήδη είναι στον αέρα η εφαρμογή για κινητά, που ανέπτυξαν Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την εύρεση Αρκαδικών Επιχειρήσεων που παρέχουν εκπτωτικές υπηρεσίες σε φοιτητές. Ήδη πάνω από διακόσιες επιχειρήσεις συμμετέχουν.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα των Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι από τα πρώτα τμήματα, Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, που προσφέρουν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

«Με αυτή την εφαρμογή ερχόμαστε πιο κοντά στην τοπική κοινωνία η οποία και μας ενισχύει, μέσα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και μπορούμε να προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες στους φοιτητές μας ξεκινώντας από τις ανακοινώσεις του τμήματος» αναφέρει στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Θωμάκος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

«Μετά την άψογη συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον έντυπο φοιτητικό οδηγό εκπτώσεων φέτος προχωρήσαμε ένα βήμα ή μάλλον πολλά βήματα πιο μπροστά. Ενημερώσαμε και κοινοποιήσαμε στις επιχειρήσεις την εφαρμογή για να τους εντάξουμε στο πρόγραμμα και δώσαμε τα δεδομένα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκειμένου να διαχειριστεί τα δεδομένα και να φτιάξει την εφαρμογή» δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Λίγα λόγια για την εφαρμογή
Η εφαρμογή παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις καταχωρίσεις με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη, οδηγίες διαδρομής και ποσοστά εκπτώσεων.
H τρέχουσα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη μέσω των Apple Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και μέσω Google Play για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.
Η εφαρμογή για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν προσφέροντας ποσοστό έκπτωσης είναι δωρεάν.
Επιπλέον όποιος επιχειρηματίας από την Αρκαδία θέλει να συμμετέχει στην εφαρμογή προσφέροντας την έκπτωση που επιθυμεί να επικοινωνήσει με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr να κατεβάσει την αίτηση και να την στείλει υπογεγραμμένη με σφραγίδα στο φαξ: 2710 233738.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr δίνονται όλες οι πληροφορίες για να κατέβει η εφαρμογή στο κινητό.

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σκανάρωντας τα αντίστοιχα qrcodes παρακάτω.

arcadianet-uop


Επιπλέον συνεργασίες μεταξύ Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Έρευνα – εργασία των φοιτητών για την επιχειρηματικότητα στην Αρκαδία.
Στο πλαίσιο της έκθεσης Αρκαδικό Πανόραμα οι φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ετοίμασαν εργασία- έρευνα για την επιχειρηματικότητα στην Αρκαδία.
Τα αποτελέσματα – συμπεράσματα της έρευνας που έχουν προκύψει θα βοηθήσουν την τοπική επιχειρηματικότητα

Διοργάνωση Φοιτητικός Διαγωνισμός ο οποίος έχει θέμα τον «Χειμερινό Τουρισμό στην Αρκαδία».
Σε συνέχεια του Μαθητικού διαγωνισμού το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει τον 1ο Φοιτητικό διαγωνισμό , σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Η ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού στην περιοχή της Αρκαδίας παρουσιάζει ραγδαία αύξηση και προσεγγίζει ολοένα μεγαλύτερο όγκο τουριστών. Οι φοιτητές αναλύουν την τουριστική ανάπτυξη στην Αρκαδία και την παρουσίαση καλών πρακτικών τουριστικής ανάπτυξης σε χειμερινούς προορισμούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...