Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε προγραμματισμό δράσεων προχώρησε η Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Πελοποννήσου

Σε προγραμματισμό δράσεων προχώρησε η Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Πελοποννήσου
Μέσα σε κλίμα διαλογικής και γόνιμης συζήτησης πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Τρίπολη.


Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Αντώνης Χαροκόπος, τον οποίο ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΜΑμεΑ ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που παρέχει σε αυτήν από την ίδρυσή της. Ο κ. Χαροκόπος μετέφερε τις ευχές του Προέδρου της ΕΣΑμεΑ κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Στη συνέλευση συμμετείχαν σύνεδροι από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΠΟΜΑμεΑ ΠΕΛ του έτους 2014 και έγινε συζήτηση για τον προϋπολογισμό και τον προγραμματισμό των δράσεων για το έτος 2015 .

Ο πρόεδρος κ. Ν. Καραλής με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας πρόσφερε λουλούδια στις γυναίκες-συνέδρους , τον οποίο και ευχαρίστησαν θερμά για την ευγενική του χειρονομία.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΠΟΜΑμεΑ για το νέο έτος καθώς και του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...