Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έπαιξε τζόκερ με 2,5 € και κέρδισε πάνω από 1.000.000 στην Καλαμάτα!

Έπαιξε τζόκερ με 2,5 € και κέρδισε πάνω από 1.000.000 στην Καλαμάτα!

Με 2,5 ευρώ, παίζοντας τυχαία νούμερα από το μηχάνημα, Καλαματιανός κέρδισε πάνω από 1 εκ. ευρώ, 1.001.495,35 ευρώ για την ακρίβεια, στο τζακ ποτ του Τζόκερ, το βράδυ της Κυριακής. Ηταν ο ένας από τους δύο τυχερούς σε όλη την Ελλάδα.


Το τυχερό δελτίο παίχθηκε στο πρακτορείο της Αδαμαντίας Δημοπούλου, στην οδό Φαρών 169.
«Είναι αρκετοί που παίζουν έτσι, με τυχαία επιλογή, με τυχαία νούμερα που βγάζει το μηχάνημα», μας είπε η Αδ. Δημοπούλου. Ηταν χαρούμενη για την επιτυχία, γιατί όπως επεσήμανε, «τόσα πολλά δεν έχουμε ξαναδώσει. Μέχρι 60.000 - 70.000 ευρώ είχαμε δώσει, όχι μόνο στο Τζόκερ, αλλά και σε άλλα παιχνίδια». Παρατήρησε ότι στο πρακτορείο πάνε «κυρίως πελάτες που έρχονται και παίζουν συχνά», όμως ανέφερε ότι «υπάρχουν και αυτοί που θα έρθουν να παίξουν το Τζόκερ τους. Οταν έχει τζακ ποτ, έρχονται άτομα που μπορεί να μην έχουν παίξει ποτέ τους».
Ο τυχερός μέχρι χθες το μεσημέρι ήταν άφαντος, άγνωστος και όπως είπε η γούρικη ιδιοκτήτρια «είναι πολλά τα λεφτά, δεν πιστεύω να φανεί». Του ευχήθηκε «να έχει υγεία πάνω από όλα και να κάνει καλή διαχείριση στα χρήματά του».



Από τους πελάτες του πρακτορείου:
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Μεσσηνιακού Γιάννης Σπαντιδέας είπε ότι αν ήταν αυτός ο τυχερός «θα το αντιμετώπιζα ψύχραιμα, εδώ θα ήμουν σήμερα. Θα έβαζα πλαστικό τάπητα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού». Επεσήμανε ότι πιστεύει στην τύχη, «όταν παίζεις, ελπίζεις».
Ο παλαίμαχος διαιτητής Σωτήρης Νίκας παρατήρησε ότι «φτωχαδάκι θα ήταν, είναι πολύ καλό που κέρδισε». Για τον εαυτό του ανέφερε: «Δεν ελπίζω πια, παίζω μόνο για λίγα, από συνήθεια. Πιστεύω στην τύχη, αλλά είναι σε απόσταση. Ερχεται μόνη της η τύχη, είναι απρόοπτη».
Η κυρία Κατερίνα ευχήθηκε στον τυχερό «να τα χαρεί και να έχει υγεία, γιατί λεφτά χωρίς υγεία δεν είναι τίποτα». Η ευχή για τον εαυτό της ήταν «μακάρι να είμαι η επόμενη τυχερή του πρακτορείου».
Γ.Σ.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/58774-agnwstos-ekatommyrioyxos-tzoker

eleftheriaonline.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...