Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βασιλική Μπαρδάκη: «Τελικά, το Πανεπιστήμιο, στην Τρίπολη, γύρισε σελίδα»!

Βασιλική Μπαρδάκη: «Τελικά, το Πανεπιστήμιο, στην Τρίπολη, γύρισε σελίδα»!
Μετά την πρωτιά της «ΟΜΑΔΑΣ» στις φοιτητικές εκλογές της Τρίπολης, η Βασιλική Μπαρδάκη ευχαρίστησε δημοσίως όλους τους φοιτητές οι οποίοι στήριξαν αυτή τη νέα ανεξάρτητη παράταξη και υπογράμμισε ότι το Πανεπιστήμιο γύρισε σελίδα.


Έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε και τους 153 συμφοιτητές μας, που μάς στήριξαν με την ψήφο τους και κατάφεραν να μάς αναδείξουν ΠΡΏΤΗ ΔΎΝΑΜΗ στην πόλη! Ευχαριστούμε όλους εκείνους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία!

Συγχαρητήρια σε όλους μας για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε! Πρώτη παράταξη στην πόλη η ΟΜΆΔΑ! 6 έδρες στις 14 και στις δύο σχολές!
Τελικά το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου της Τρίπολης γύρισε σελίδα!»

13 σχόλια

  • φοιτητης
    φοιτητης Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    θα ήθελα να ξέρω αν η φοιτήτρια θα έβγαζε τόση ζήλια αν δεν ήταν η Βασιλική και ήταν κάποια άλλη φοιτήτρια ή κυρίως κάποιος φοιτητής! Αν και η Βασιλική δεν μασάει από τέτοια το απέδειξε κιόλας!

  • ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγάζει ο καθένας την πίκρα του μεσα απο σχόλια....δυστυχώς έχετε μάθει ως μονο τρόπο για να ανεβείτε να προσπαθείτε να ρίξετε τους άλλους..
    Ευτυχώς η Βασιλική δεν ανήκει σ αυτή την κατηγορία και αποχώρησε απο μια παράταξη που ενώ ηταν ανέκαθεν πρώτη δύναμη στην Τρίπολη κατέληξε να είναι η ντροπή της ΔΑΠ πανελλαδικά μεσα απο τις ενέργειες των στελεχών της και την ποιότητα των μελών που την απαρτίζουν...Βλέπετε υπάρχουν και άνθρωποι με αξιοπρέπεια και μεγαλύτερα....κότσια ακομα και απο "άντρες" γ'αυτο παρότι όπως λέτε είναι βαμμένη ΟΝΝΕΔίτησα δεν έγινε πιόνι κανενός και βρήκε τρόπο ώστε να προσφέρει στην σχολή της χωρίς συμφέροντα και παραγοντιλίκια... Καλή συνέχεια!

  • Αριστείδης Λιάπης
    Αριστείδης Λιάπης Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Πανεπιστήμιο γύρισε όντως σελίδα, απλά δεν άλλαξε βιβλίο..

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Στους κόλπους τις Δ.Α.Π. ήταν και είναι...τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι πέρυσι πλασαριζόταν μπροστά από τους πάγκους της Δ.Α.Π. και πανηγύριζε την νίκη της ενώ φέτος την βλέπουμε να πανηγυρίζει μία νίκη της με ανεξάρτητη παράταξη...Του χρόνου δεν ξέρουμε ακόμα σε ποια παράταξη θα την δούμε......

  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
    ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Στη σουρεαλ κίνηση της όμορφης Βασιλικής μάλλον χάνεται η ουσία του πράγματος.Γιατί ένα κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας να μπει στον κόπο και να φτιάξει μια προσωπική και ανεξάρτητη νίκη όπως θα την χαρακτήριζαν πολλοί στο φοιτητικό κίνημα και να μην αρκεστεί στο να λάμψει το άστρο της στην πρωτοπόρα παράταξη της ΔΑΠ;Ποιος χέστηκε θα μου πείτε...κανείς νοήμονας αλλά για κάποια μικρή μερίδα μεγαλοαστών και κατεχόντων η πολιτική αποτελούσε πάντοτε μια διέξοδο περαιτέρω επιρροής.Έτσι λοιπόν η μικρή μας Βασιλική όταν επιστρέψει στον τόπο που την μεγάλωσε,την Πάτρα,Θα πλασαριστεί ως το νέο πρόσωπο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας μια οργάνωσης που μιας και "σκότωσε" ποτέ δεν βρήκε την τύχη της μετέπειτα και η μόνη πηγή ψευτοστελεχών και υποστηρικτών ήταν η τοπική ΔΑΠ.Ίσως η Βασιλική του κομματικού σωλήνα εκθρονίσει τους οικογενειακούς φοιτητοπατέρες της Πάτρας ως η νέα δυναμική πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.Σόι πάει το βασίλειο λοιπόν,όσο για τους δεξιούς εκτός και εντός πανεπιστημίων μια συμβουλή,σταματήστε να εκλέγετε νεποτισμικούς χαρακτήρες στην πολίτικη σε όποια μορφή και αν τη συναντάμε.
    Υ.Γ τροφή για σκέψη το σχόλιο και κανένα ίχνος κριτικής από μέρους μου.

  • τριπολητης
    τριπολητης Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδω ο κοσμος καιγεται και ασχολουμαστε με κουταμαρες

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ , ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑΣ ΦΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΗΑ ΑΦΡΑΓΚΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΩ.

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρωτον και κυριον και μονο το σχολιο σου δειχνει οτι προσπαθεις να χτυπησεις συγκεκριμενα ατομα χωρις να γνωριζεις τους παντες!! Οι πολιτικες πεποιθησεις σαφως και μενουν απεξω απο την συγκεκριμενη παραταξη και σαφως τα ατομα που εφυγαν απο καθεμια παραταξη κατι θα ειδαν οτι λειτουργουσε λαθος!!! Σου κανει εντυπωση αυτο;; ή μηπως χρηματιστηκαμε απο καποιο κομμα;;ή μηπως ακολουθουμε συγκεκριμενη πολιτικη γραμμη οπου πρεπει να κανουμε οτι λεει μια συγκεκριμενη παραταξη!! Εκτος του πανεπιστημιου ο καθενας μπορει να υποατηριζει και οσο ενθερμα θελει ο,τι θελει μεσα στο πανεπιστημιο σημασια εχουν μονο οι φοιτητες και οι αναγκες τους!! Αφηστε να μιλησουν οι πραξεις!! Εκει θα δειξει ο καθενας τι αξιζει και οχι σε μια κοντρα ή μια λασπολογια πισω απο το πληκτρολογιο!! Με ολο το σεβασμο παντα!!

  • φοιτητης
    φοιτητης Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    foithtria....ο κοσμος αποφασισε εσυ τι προβλημα εχεις;

  • foithtria
    foithtria Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ολον τον σεβασμο "ανωνυμε" μηπως θα μπορουσες να μου λυσεις την απορια πως ενας ανθρωπος εκτος σχολης υποστηριζει θερμα ενα κομμα ενω εντος σχολης ηγειται σε διαφορετικο κομμα και αυτοαποκαλειται ΄΄ανεξαρτητος΄΄. ?Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως αλλαζουν τοσο ευκολα οι κομματικες πεποιθησεις ενος ατομου? Αναφερομαι γενικοτερα...Κ οχι συγκεκριμενα στην Κυρια Μπαρδακη...
    Με ολο τον σεβασμο...Ευχαριστω εκ τον πρωτερον!

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ολο το σεβασμο προς την foithtria μηπως θα επρεπε να κοιταξει και τους υπολοιπους στα αντιστοιχα ψηφοδελτια και να δεις οτι ανηκουμε σε διαφορετικους πολιτικους χωρους!! Κι οσο για το που βρισκεται ο καθενας εκτος σχολης επιλογη του ειναι!!! Σταματηστε λοιπον το κραξιμο και να βγαζετε χοληγιατι κακο σε εσας κανει και οχι σε εμας οπως εδειξαν τα αποτελεσματα!!!

  • foithtria
    foithtria Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητη Βασιλικη
    Μιλας για ανεξαρτητη παραταξη εσυ που στις προηγουμενες εκλογες πανηγυριζες σαν τρελη την αυτοδυναμια της ΔΑΠ?
    Η μηπως ξεγραφτηκες απ την νεολαια της ΟΝΝΕΔ ξαφνικα?
    Ολα αυτα για να εισαι το πρωτο κεφαλι? Τοσο πολυ ηθελες να ηγηθεις? Τι να πω... Συγχαρητηρια!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...