Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χωρίς Σαμαρά αλλά με πολύ κόσμο η Συνδιάσκεψη της ΝΔ στην Τρίπολη (vd)

Χωρίς Σαμαρά αλλά με πολύ κόσμο η Συνδιάσκεψη της ΝΔ στην Τρίπολη (vd)

Περιφερειακή συνδιάσκεψη, με θέμα την Παιδεία και με σύνθημα «Αλλάζουμε», πραγματοποίησε η Ν.Δ., το Σάββατο, στο (γεμάτο από κόσμο) Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Ο πρόεδρος του κόμματος ,Αντώνης Σαμαράς δεν κατάφερε να παραβρεθεί ύστερα από ένα ατύχημα που είχε.


Στη διαδικασία αυτή που οργανώνεται ενόψει της εθνικής συνδιάσκεψης της Ν.Δ., που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου, στην Αθήνα, ήρθαν στην Τρίπολη ο Γιάννη Πλακιωτάκης (Γραμματεας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ), ο Φ. Ταύρης (Συντονιστής οργανωτικής επιτροπής εθνικής συνδιάσκεψης), ο Α. Παπαμίκος (Γραμματέας Π.Ε.της ΝΔ), ο Α. Μπούρας (Συντονιστής Οργανωτικής Επιτροπής Εθνικής Συνδιάσκεψης), ο Μ. Βαρβιτσιώτης (Γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και προγράμματος) και ο Κ. Τσιμάρας (Γενικός Διευθυντής Ν.Δ.).

Επίσης, μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, οι βουλευτές Σοφία Βουλτέψη και Ανδρέας Κατσανιώτης και η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας, Εύη Τατούλη.

Στο πλαίσιο της προσυνδιάσκεψης στην Τρίπολη, κλιμάκια του κόμματος επισκέφθηκαν τους νομούς της Περιφέρειας (Φορτσάκης - Αργολίδα, Κατσανιώτης - Αρκαδία, Βορίδης - Κορινθία, Αυγενάκης - Λακωνία, Γιακουμάτος - Μεσσηνία) και είχαν συναντήσεις με δημάρχους, επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς.

Στην αρχή του βίντεο μιλάει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος ο οποίος είπε ότι πριν από 2,5 χρόνια η παράταξη υπό τον Αντώνη Σαμαρά παρέλαβε μία χώρα στα όρια του χάους για την βγάλει υπό το πρωτοφανές αδιέξοδο που είχε περιέλθει. «Αποτρέψαμε τη χρεοκοπία της χώρας, μηδενίσαμε τα ελλείμματα και εξασφαλίσαμε πρωτοφανή πρωτογενή πλεονάσματα» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν επιτρέπεται η παράταξη αυτή να μετατραπεί σε θνησιγενή κομματική συνιστώσα των ορφανών της μεταπολίτευσης» τόνισε.

Ο Α. Παπαμιμίκος είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να φέρει μία συμφωνία στη Βουλή.

Ο Μιχάλης Βαρβιτσιώτης είπε ότι «είμαστε εδώ για να πούμε ότι είμαστε Νεοδημοκράτες, πιστεύουμε στην παράταξη και στην ιδεολογία μας».

Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...