Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα» - Ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες από την Περιφέρεια (vd)

«Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα» - Ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες από την Περιφέρεια (vd)

«Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα» είναι το σύνθημα της καμπάνιας που ξεκινά η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συγκέντρωση και αποστολή οργανωμένης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες το χρονικό διάστημα 28 Μαρτίου – 7 Απριλίου 2016, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.



Σ’ αυτή την προσπάθεια κανείς δεν μπορεί να λείψει, ενώ ιδιαίτερος είναι ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, τα οποία μπορούν εφόσον το επιθυμούν να εντάξουν στη ροή του προγράμματός τους το πληροφοριακό υλικό για τη συγκέντρωση των αγαθών, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό με σημείο αναφοράς το προσφυγικό.

Για το σκοπό αυτό το χρονικό διάστημα από 28 Μαρτίου έως 7 Απριλίου 2016 εθελοντικές ομάδες σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, φαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης συνδρομής.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, για το θέμα καθώς και το επίσημο βίντεο της καμπάνιας της Περιφέρειας.

Μ.Σ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...