Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Γεωργίτσι Λακωνίας ο Κώστας Καραμανλής!

Στο Γεωργίτσι Λακωνίας ο Κώστας Καραμανλής!
Στο Γεωργίτσι Λακωνίας βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr ο Κώστας Καραμανλής θαύμασε τη φύση της περιοχής, έκανε τις βόλτες του στο δάσος και ρώτησε για το χωριό, την ιστορία και τους κατοίκους. Εξέφρασε δε την άποψη ότι ο τόπος μπορεί να αναπτυχθεί ήπια και εύστοχα, ώστε και να αξιοποιηθούν τα μοναδικά του σημεία και να ενισχυθεί το εισόδημα των κατοίκων. Μαζί του και γνωστά στελέχη της Ν.Δ. προσωπικοί του φίλοι.
Όπως δηλώνουν οι άνθρωποι που τον υποδέχθηκαν «είχαμε την μεγιστη τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρώην πρωθυπουργό Κωσταντίνο Καραμαλνή και την παρέα του, στο ξενοδοχείο μας «Το Μπαλκόνι τoυ Ταυγέτου Resort».
Αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Γεωργιτσίου και του ξενοδοχείου μας είχαμε την ευκαιρία με μικρές εκδρομές στην παρθένα φύση, να προβάλουμε τα υπέροχα μονοπάτια μας και τα καταπληκτικά σημεία που διαθέτουμε όπως ο Αγ, Παντελεήμονας, η Ανάληψη, το Καστανοδάσος. Τον ευχαριστούμε πολύ που μας χάρισε τη φιλία του, όχι τον πρωθυπουργό, αλλά τον Άνθρωπο!».
Είναι άλλωστε ο πρωτεργάτης (Καραμανλής και Φούρκας) για την ένταξη του «Λεύκτρο – Σπάρτη», οδικός άξονας που συνδέει πλέον το Γεωργίτσι και τα άλλα χωριά με την κεντρική Πελοπόννησο αλλά και την Αθήνα.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...